Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe exclusieve vergaderlocatie VRIJ in Culemborg

De Betuwe is een nieuwe exclusieve vergaderlocatie rijker: VRIJ in Culemborg. Op een prachtige plek aan de Lek is een voormalig fruitbedrijf grondig gerenoveerd tot een duurzame, vrijwel energie neutrale high-end vergader- en trainingslocatie. Sinds deze week is de locatie geopend.

VRIJ in Culemborg ligt op het Landgoed Anckerwaerdt, een terrein van negen hectare. VRIJ is gevestigd in een voormalige boerderij, die nog altijd in originele staat is.

Renovatie

“De uitwerking is waanzinnig uitgepakt, de reacties zijn geweldig en nog voor de officiële opening mochten we verschillende partijen ontvangen”, vertelt Moniek spruit, samen met Stefan Kroezen oprichter van de locatie. De twee ondernemers namen interieurarchitect TANK in de hand om de renovatie van de boerderij vorm te geven. Kenmerkend en sfeerbepalend in het gebouw zijn de houten Philibertspanten, die weer zichtbaar zijn gemaakt.

De voormalige boerderij is grofweg opgedeeld in drie ruimten: de Deel, Boven de Deel en de Zichtkamer. De laatste ruimte is ingericht als woonkamer, met een open haard en televisie. De Deel is het hart van de locatie, met een ruimte open keuken, en hier wordt onder andere lunch en diner geserveerd. De ruimte Boven de Deel is ingericht als vergader- en trainingsruimte, met beamer, scherm, audio en microfoon, maar kan ook dienen als bijzondere ruimte voor een diner. De keuken beschikt over een moestuin van 400 vierkante meter, met uitsluitend biologisch verbouwde gewassen, bestemd voor eigen gebruik.

Exclusiviteit

VRIJ in Culemborg moet zich onderscheiden van andere locaties door de mate van exclusiviteit. Zo huur je bij VRIJ niet één ruimte, maar altijd de complete locatie. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol, aldus Stefan Kroezen: “Duurzaamheid is bij VRIJ geen vlaggenschip, maar met een vrijwel energie neutrale footprint een standaard gegeven. We lenen we deze plek immers van de volgende generatie.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.