Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenlocatie Bosberaad nu al open als flexwerkplek, later ook voor events

De splinternieuwe evenementenlocatie Bosberaad in het Brabantse Berlicum focust in deze tijd op wat er nog wél mogelijk is. En dus zijn er sinds kort flexwerkplekken te huur en kun je er overnachten in de Bed & Breakfast. Wanneer Bosberaad volledig open kan, kun je er onder andere terecht voor vergaderingen, trainingen, presentaties en borrels. Het grote landgoed vol natuur en verschillende authentieke gebouwen die voor allerlei soorten events gebruikt kunnen worden, maakt Bosberaad een interessante locatie om in de gaten te houden!

De officiële opening was op 3 april gepland, maar dat kon natuurlijk niet doorgaan. Heel jammer, want we hebben een mooi programma bedacht, waar iedereen kennis kan maken met het landgoed, met de trainingen die we aanbieden en met ons. Van uitstel komt geen afstel natuurlijk: we zien reikhalzend uit naar een nieuwe datum. Tot die tijd kun je dus bij ons komen werken en zijn we open als Bed & Breakfast”, vertelt Trean Elemans. Samen met haar man Jaco Jansen kocht ze onlangs het terrein van bijna twee hectare en de boerderij die erop staat. Hier wonen ze zelf en de gebouwen op het land zijn te huur voor vergaderingen en events. Trean: “De sfeer van de boerderij en het land eromheen is magisch en is volgens ons het resultaat van de bijzondere bewoners die ons voorgingen: een boer, een kunstenaar en een architect. Dat geeft Bosberaad een totaal eigen gevoel: vrijheid, functionaliteit én ruimte om te experimenteren.”

Bosberaad

Op het landgoed van de nieuwe evenementenlocatie Bosberaad zijn drie bijzondere ruimten te huur. Zo is er De Hooizolder, een ruime, hoge zaal waar je bijvoorbeeld een presentatie kunt geven voor maximaal vijftig personen. Je hebt er een prachtig uitzicht over de weilanden. Daarnaast kun je terecht in Het Tuinhuis: een geweldig historisch gebouwtje uit 1622 waar zo’n acht personen kunnen vergaderen of brainstormen. Ook heeft het gebouw een slaapkamer, pantry, badkamer en privé-terras waar trainers bijvoorbeeld kunnen overnachten voorafgaand aan een intensieve trainingsdag. Op het terrein staat ook een authentieke Pipowagen die gebruikt kan worden als originele break-out ruimte of om met twee personen in te overnachten. Tot slot kun je gebruik maken van ontvangstruimte De Koeienstal. Naast de ontvangst is de ruimte ideaal voor lunches en pauzes.

Jaco en Trean hadden tien jaar geleden al het plan om een trainingslocatie op te gaan zetten. “Met de vondst van Bosberaad kwam alles bij elkaar! Je kunt straks dus bij ons een ruimte huren voor je vergadering of event, maar we kunnen ook meedenken over de invulling ervan. We hebben een groot netwerk van facilitators en trainers waarmee we een programma kunnen samenstellen dat specifiek op jouw wensen is afgestemd”, legt Trean uit.

Naast de overnachtingsmogelijkheden in de Pipowagen en het Tuinhuis, kun je straks ook luxe safaritenten huren voor een ultiem teambuilingmoment. Over catering hoef je ook niet na te denken. Bosberaad werkt samen met verschillende lokale leveranciers en voor grote groepen met cateraar Van Zoggel. Er zijn dagarrangementen, maar in overleg kan er ook catering op maat worden verzorgd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.