Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe art’otel verwelkomt General Manager na originele selectieprocedure

Deze zomer opent het bijzondere art’otel amsterdam haar deuren. Terwijl er tegenover het Centraal Station nog hard gewerkt wordt aan het interieur van het hotel, is Dirk Beljaarts aangesteld als General Manager. Beljaarts brengt ruim 18 jaar ervaring binnen de gastvrijheidbranche met zich mee en startte de selectie van het art’otel amsterdam team zaterdag 22 juni op wel heel bijzondere wijze. Tijdens een wervingsdag profileerden sollicitanten zich gedurende creatieve workshops in de hoop een kans te maken op een carrière binnen het hotel. art’otel amsterdam maakt de aanstelling van Dirk Beljaarts als General Manager officieel bekend. De kersverse hotelmanager vertelt: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een lifestyle-hotel en greep deze kans met beide handen aan. art’otel amsterdam biedt mij de kans om naast General Manager ook een creatieve ondernemer te zijn, en dat begint met de selectie van een veelbelovend team.”

art’otel amsterdam werft op creatieve wijze
Zaterdag 22 juni startte Beljaarts met de werving van het team van art’otel amsterdam, dat vanaf deze zomer de mix tussen kunst en gastvrijheid naar een hoger niveau zal tillen. Gedurende de wervingsdag kregen sollicitanten verschillende mogelijkheden om zich te profileren. Bijvoorbeeld tijdens de training teambuilding, of de workshop styling & grooming, waar een getatoeëerde barbier tips gaf om creatief voor de dag te komen binnen de hotellerie en het restaurantwezen. “Originaliteit staat hoog in het vaandel van het nieuwe art’otel, vandaar deze bijzondere zoektocht naar een sterk, professioneel en artistiek team”, aldus Dirk Beljaarts.

Eigen persoonlijkheid
Niet alleen het toekomstige team, ook het hotel zelf kent straks een sterke, eigen persoonlijkheid en bijt daarmee het spits af in de vernieuwing van het art’otel merk. Ieder art’otel is een eerbetoon aan een kunstenaar die zijn kunst en stijl tot in de kleinste details in het hotel tot uiting laat komen. In het Amsterdamse hotel biedt ieder van de 107 moderne kamers een art experience. Daarnaast hebben gasten straks ook gratis toegang tot een geheel vernieuwde fitnessruimte met zwembad en een veelbelovende kunstgalerie. Deze zal later dit jaar haar deuren openen als expositieruimte voor gevestigde en up & coming kunstenaars.

Over art´otel
art’otel is een uniek hotelmerk dat kunst en lifestlye samenbrengt. Door de krachtige combinatie van kunst van wereldklasse en de best mogelijke service, biedt art’otel een unieke hotelervaring. art’otel wil de toon zetten voor gastvrijheid en creativiteit doet dit door gasten in aanraking te laten komen met nieuwe ervaringen. art’otel is eigendom van PPHE Hotel Group Limited. Deze onderneming is actief in full-service, upscale en lifestyle hotels in diverse wereldsteden en regionale centra, met name in Europa. De totale portefeuille omvat 38 hotels met in totaal meer dan 8,200 kamers.

Fotocredit: Marco van Rijt

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.