Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Trendy pop-up locatie op Landgoed Te Werve

Event Company heeft een gloednieuwe pop-up locatie geopend op Landgoed Te Werve: Te Werve Buiten. De locatie is deels overdekt met een wandloze flextent die gasten droog houdt, maar nog steeds zorgt dat er een open verbinding is met het landschap. Bij mooi weer is er een zonnig terras aan het water.

Landgoed Te Werve ligt midden in de Randstad, met maar liefst 26 hectare natuurschoon, verscholen tussen Rijswijk en Den Haag. Tot nu toe was het landgoed, onderdeel van Event Company, vooral het toneel van besloten feesten en bijeenkomsten. Maar op het landgoed is nu de pop-up locatie Te Werve Buiten verrezen, tegen de fruitmuur van de boomgaard, direct aan het water.

img-4296

Te Werve Buiten

Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van een industrieel ingerichte plek waar tal van events zullen gaan plaatsvinden. Te denken valt aan high end barbecues, picknicks en andere food gerelateerde events waar iedereen kan aanschuiven voor een heerlijke dag of avond aan het water. Te Werve Buiten is geopend tijdens speciale events die voor iedereen toegankelijk zijn maar waarvoor reserveren vereist is. Daarnaast is de locatie exclusief af te huren voor zakelijke of particuliere events.

Zomer en winter
Landgoed Te Werve is onderdeel van Event Company. Monumentale landhuizen en kastelen zijn het terrein van de organisatie, die de panden eigentijds gerenoveerd heeft voor horeca exploitatie, met handhaving van het authentieke karakter. Momenteel exploiteert Event Company drie locaties: De Lindenhof in Delft, Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Landgoed Te Werve in Rijswijk. Event Company valt onder het management van Mirco Cuppens en Stephan van den Akker. Mirco Cuppens over Te Werve Buiten: “we gebruikten slechts zo’n klein gedeelte van het 26 hectare landgoed dat we een pop-up tent op het terrein hebben gezet die we ook voor publieke evenementen gaan inzetten. Aanvankelijk vooral bedoeld voor zomerse activiteiten, maar het project heeft ons zo geïnspireerd dat we er mogelijk ook winterse evenementen willen laten plaatsvinden.”

img-4110

te werve buiten

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.