Discover the finest spaces
Delen

Nieuw restaurant opent deuren in de Rotterdamse Oude Haven

Geopend vanwege een grote voorliefde voor mediterraan eten; Puerto is dé gelegenheid bij uitstek voor een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar avondje uit. Geniet van onvervalste mediterrane gerechten en karakteristieke wijnen in de oudste haven van Rotterdam. 

¡Muy bien!
Tapas zijn onlosmakelijk verbonden met een culinaire manier van leven en zijn ook ver buiten de mediterrane grenzen bekend en geliefd. Eigenaar Paul Lap vertelt: “Bij Puerto streven wij er naar om  iedereen kennis te laten maken met de mediterrane levensstijl. Wij serveren originele en klassieke gerechten met mooie wijnen.”  De tapas van Puerto worden met veel aandacht klaargemaakt. Krokant gebakken varkensrug gemarineerd in zoete sherry, octopus met gestoofde peer of patatas bravas. Alle tapas worden vers bereid, met liefde voor het eindproduct. Puerto is geopend voor zowel lunch als diner. Op maandag en dinsdag is het zelfs mogelijk om onbeperkt tapas te eten. Een selectie van de chef in de vorm van acht bijzondere tapas worden onbeperkt aangeboden voor slechts € 17,50.

De Oude Haven in Rotterdam
De Oude Haven Rotterdam is ontstaan rond het jaar 1350 en kent een lange historie. Tegenwoordig is het een uitgaansgebied bij uitstek, door het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging. Aan de kade huist tapas restaurant Puerto tapas y vino. Bij Puerto kun je in een sfeervolle en moderne ambiance borrelen of uitgebreid dineren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.