Discover the finest spaces
Delen

Nieuw restaurant Mr. Black and the White Ox met Skybox geopend

Het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts, dat naast de fabriek van het koffiemerk in Utrecht zit, is inmiddels goed gevuld en heeft een nieuwe naam: De Blend. Sinds kort is het aparthotel 2L geopend en kun je er kantoorruimtes huren bij E4U. Ook is bar/bistro Mr. Black and the White Ox net open waar je, naast lekker eten, verschillende ruimten en de Skybox kunt afhuren voor events, borrels of vergaderingen. 

Het nieuwe restaurant wordt gerund door Patricia en Frans van Hall, die onder andere eigenaar zijn van restaurant De Hall in Woerden. “De Blend is een geweldige plek om een bistro te starten. Ons terras ruikt altijd heerlijk naar koffie en vanuit de Skybox, waar we nog flink aan het verbouwen zijn, heb je een geweldig uitzicht en kun je zien wat er in de DE fabriek gebeurt”, vertelt Patricia van Hall enthousiast. Het restaurant bestaat uit twee delen: Mr. Black, dat refereert naar koffie, en the White Ox, genoemd naar de eerste zaak van Douwe Egberts. Patricia: “Mr. Black is het gedeelte rondom de bar, waar een ongedwongen sfeer hangt en je kunt kletsen en borrelen of iets kunt eten van onze shared dining kaart. Hier is ook elke ochtend een ontbijtbuffet, erg handig voor de gasten van het hotel.”

Mr. Black and the White Ox

Het White Ox gedeelte van het nieuwe restaurant is een urban bistro, waar gasten een drie-, vier- of vijfgangenmenu kunnen krijgen. Deze ruimte is met een glazen wand af te sluiten van het bargedeelte en kan gebruikt worden voor privédiners of borrels. Ook is er een wijnkelder die gehuurd kan worden voor een meeting of brainstorm sessie in een bijzondere setting.

De grote trekker van Mr. Black and the White Ox moet de Skybox bovenop het gebouw worden. “Dit was de voormalige boardroom van Douwe Egberts en je wordt er omringd door glas. We zijn druk bezig om hier een multifunctionele ruimte van te maken met een eigen bar. De Skybox kan straks gehuurd worden voor vergaderingen, privédiners of andere soorten evenementen”, aldus Patricia.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.