Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Rauwe evenementenlocatie Lofi Amsterdam in industriële loods

Industriëler en rauwer dan dit zie je het niet vaak: de nieuwe evenementenlocatie en kunst- en cultuur podium Lofi vlakbij Amsterdam Sloterdijk is een enorme kale loods van 1500 vierkante meter. Hierdoor kan het pand getransformeerd worden tot decor van allerlei soorten evenementen zoals presentaties, bedrijfsfeesten of events in festivalsfeer. Er is bovendien een groot buitenterrein dat zich goed leent voor bijvoorbeeld foodstands.

Het gebouw van Lofi is een voormalige werkplaats van auto’s en grote machines. Hierdoor is het mogelijk om auto’s, foodtrucks of grote decoratiestukken binnen te rijden. Dat biedt veel mogelijkheden voor beurzen of foodfestivals. Door het rauwe karakter was de nieuwe Amsterdamse venue bovendien erg in trek tijdens het Amsterdam Dance Event eind oktober.

Lofi

De nieuwe evenementenlocatie Lofi bestaat uit meerdere zalen waardoor intieme events er net zo goed gedijen als een groot bedrijfsfeest. Bijzonder is het grote terrein rond de voormalige autowerkplaats waar mogelijkheden zat zijn voor buitenevenementen. Hier kan tot laat in de avond een feestje worden gebouwd. Ook het eten is uniek: dat komt uit de keuken in een omgebouwde dubbeldekker die dus zowel binnen als buiten ingezet kan worden.

Aan goed geluid, licht en inrichting hoef je niet te denken. Omdat er bij Lofi elke week verschillende optredens en kunstexposities worden georganiseerd is dit allemaal standaard aanwezig. Ook kan de catering geregeld worden vanuit hun eigen keuken. En een zeldzaamheid in Amsterdam: parkeren is gratis.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.