Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Hotel Pontsteiger in Amsterdam combineert design met een geweldig uitzicht

Pal aan het water van het IJ in de Amsterdamse Houthavens is de nieuwste aanwinst van Vondel Hotels geopend: Hotel Pontsteiger. Een exclusief design hotel met 25 kamers en verschillende mogelijkheden voor events. Het grote terras aan het water is natuurlijk één van de hoogtepunten. 

Het nieuwe hotel ligt op de begane grond van het Pontsteiger-gebouw, dat voor de rest bestaat uit luxe appartementen. De sfeer is volgens Vondel Hotels stoer en industrieel, maar ook warm. Hierbij is de hulp ingeschakeld van de binnenhuisarchitecten van Nicemakers, die vooral hebben gewerkt met de kleuren groen en goud. Het design-aspect, maar vooral ook de ligging aan het water, moeten de grote trekkers worden voor Hotel Pontsteiger. “Vondel Hotels staat bekend om karakteristieke panden. Dit keer geen pand met historie, maar een nieuwbouwproject met een uniek verhaal. Het is een eer om onderdeel te zijn van dit waanzinnige project”, aldus Arjen van den Hof, eigenaar van Vondel Hotels.

Hotel Pontsteiger, Amsterdam
Een van de hotelkamers met uitzicht over het IJ. Foto's: Hotel Pontsteiger

Hotel Pontsteiger

Het grote terras aan het IJ van het nieuwe Hotel Pontsteiger vormt een belangrijk onderdeel van Café Pontsteiger. Hier kan iedereen, zowel hotelgasten als niet-hotelgasten, de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en een eenvoudig diner. Ook is het mogelijk om hier vergaderingen, borrels, bedrijfsfeesten of andere soorten evenementen te organiseren. Daarnaast zijn er in overleg mogelijkheden voor bijvoorbeeld productpresentaties en andere soorten bijeenkomsten. Aan verschillende cateringarrangementen wordt op dit moment nog gewerkt.

Vondel Hotels heeft inmiddels een flink aantal hotels, appartementen en restaurants in zijn portfolio. Kenmerkend is de focus op design en hedendaagse kunst uit de collectie van eigenaar Arjen van den Hof.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.