Discover the finest spaces
Delen

Nieuw Bluefinger Restaurant in IJsseldelta Center

Het IJsseldelta Center in Zwolle opende op 10 juni haar nieuwe Bluefinger Restaurant, dat met haar ‘Steaks & Salads’ menu, de open keuken, grote raampartijen, verlichting en ambiance voor een breed publiek toegankelijk is.

Maaltijdsalades, huisgemaakte burgers en dagverse visgerechten
De keuken is een heuse Montegue California Broiler – power grill – rijker: Het zorgvuldig geselecteerde vlees van topslager Nice to Meat wordt met expertise bereid voor de juiste garing en smaak. Daarbij sieren maaltijdsalades, huisgemaakte hamburgers en dagverse visgerechten de kaart. Al het vlees is voorzien van het Greenious Feelgood Meat certificaat. Vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dieren, welzijn en milieu. Genieten met de tong én het geweten dus.

Een fles huiswijn bij een tweede bezoek
Het Bluefinger Restaurant maakt deel uit van het vernieuwde IJsseldelta Center, dat onder nieuw management met energie en ambitie succes boekt in Zwolle. Het culinaire team is uitgebreid met chefkok Bram Brinkman, voormalig chefkok in Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde en restaurant manager Anneke Roorda, hiervoor verantwoordelijk voor Gelachkamer Hoogh. Anneke Roorda: “We openen ons restaurant met een leuke kennismakingsactie; een heerlijke steak van Maas- Rijn en IJssel weiderund voor € 12,50. Hier serveren wij natuurlijk een goed glas wijn bij. Ook ontvangen gasten een voucher voor een fles huiswijn in te wisselen bij hun tweede bezoek”.

Het IJsseldelta Center is gevestigd in het stadioncomplex en bestaat uit het event center, de skyboxen en business lounges, het Bluefinger restaurant en Hotel Lumen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.