Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Congrescentrum Innovatiekracht Spijkenisse

Van een ontoegankelijke en overwoekerde landtong, tot futuristisch conferentiecentrum: de bouw van Congrescentrum Innovatiekracht in Spijkenisse is voltooid en inmiddels vinden de eerste evenementen hier plaats. Het centrum voor innovatie- en duurzaamheidsontwikkeling van Green.DNA is een moderne en inspirerende uitvalsbasis voor zakelijke evenementen tot 400 personen.

Het gebouw van Innovatiekracht is een exacte kopie van Veerkracht in Klarenbeek. Het gebouw verrijst letterlijk uit het landschap en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en veldbloemen. Een bijzonder ontwerp dat zowel qua vorm als materiaalgebruik toonbeeld is van ecologische inpassing en innovatie.

Innovatiekracht4

Out of the box

Een hoogwaardige glaswand over de gehele breedte van het pand, gelegen op het noorden zorgt voor voldoende licht, een fenomenaal uitzicht, maar ook dat er geen airconditioning nodig is. Het pand wordt verwarmd door een biomassa installatie waarmee de snippers van de gekapte bomen en al het eigen afval worden omgezet in energie. Ook regelt de locatie zijn eigen waterzuivering. Innovatieve, out of the box keuzes die zorgen voor inspiratie en een unieke beleving.

Innovatiekracht is een van de inspirerende en innovatieve locaties van Green.DNA, een ondernemend en groeiend bedrijf dat door buiten de gebaande paden te treden innovatief denken en doen inspireert, motiveert en activeert. Green.DNA staat voor authentieke locaties, bijzondere events, vitaliserende catering, inspirerende verhalen, workshops en trainingen en innovatieve bouwprojecten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.