Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: BioDome etaleert innovatie en duurzaamheid

Er is sinds kort een nieuwe, verrassende en innovatieve locatie, die je op elke plek kan neerzetten. De verplaatsbare BioDome heeft een futuristische look en is geschikt als pop-up store, informatiecentrum of gewoon als bijzondere venue.

Het ontwerp van de BioDome springt direct in het oog, met de groene koepel en het aangrenzende paviljoen met terras. De koepel heeft 360 graden projectiemogelijkheden en de locatie beschikt over mobiele voorzieningen zoals toiletten en keuken. Volgens de ontwerpers is de locatie zowel qua vorm als materiaalgebruik een toonbeeld van innovatie. De semipermanente locatie is ontworpen om innovatie en duurzaamheid te etaleren. Innovatieve energietechnieken verzorgen het beeld en geluid, de verlichting, klimaatbeheersing en eventueel ook een mobiele keuken. De BioDome heeft een capaciteit van 50 tot 150 personen en is stormvast.

DCIM182GOPRO

De BioDome is de nieuwste locatie van Green.DNA, het bedrijf achter conferentiecentra Het Glazen Huis en Veerkracht. Ondernemer Sam Verwaijen: “Ons hart ligt bij innovatie. Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van een nieuwe locatie, verzorgen van een onvergetelijk evenement, uitwerken van een zinnenpikkelend menu of het geven van een inspirerende lezing. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen om onze klanten te verrassen en te inspireren. Buitengewone oplossingen zijn onze standaard en de BioDome is daar een uitstekend voorbeeld van.”

BioDome_klarenbeek

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.