Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Big Tent Trailer is stijlvolle pop-up locatie

Cateraar De Preuverie komt met een nieuw pop-up concept voor evenementen: de Big Tent Trailer. Dit verrassende concept verandert elke plek binnen twee uur in een sfeervolle evenementenlocatie.

De Big Tent Trailer is verrijdbaar naar iedere gewenste plek en bestaat uit een vrachtwagentrailer met een ingebouwde, uitrolbare stretchtent met houten palen. De wand van de trailer is betimmerd tot een houten kast met een ingebouwde haard. De wand wordt aangekleed tot een sfeervolle huiskamer met accessoires van natuurlijke materialen. Uit de trailer komen verder een lange bar, vuurkorven, heaters, stijlvolle statafels en zitjes.

Sfeer en beleving 

De mobiele locatie speelt in op de invoering van de werkkostenregeling (WKR), vertelt Annika van Stuivenberg, salesmanager van De Preuverie. “Sinds dit jaar is het voor bedrijven fiscaal aantrekkelijker om een feest te organiseren op hun eigen locatie. Dat kan met de Big Tent Trailer, zonder dat je concessies doet aan sfeer en beleving.”

Big Tent Trailer

Tegelijkertijd leent het pop-up concept zich voor feesten en evenementen op bijzondere locaties. “Denk aan een feest op een strand of in een mooie landelijke omgeving. Je kunt daar bijvoorbeeld een festivalgevoel creëren met optredens van bandjes en foodtrucks. Juist dit soort verrassende, out-of-the-boxconcepten spreken tegenwoordig aan.”

De Big Tent Trailer is op woensdag 16 december te zien op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.