Discover the finest spaces
Delen

Niet één, maar drie nieuwe locaties voor people@places

Vergaderen en ontmoeten in sfeervolle en eigentijdse ruimtes? Dat kan bij people@places. En het kan op steeds meer plekken in Nederland, want onlangs is het aanbod van de flexwerk- en vergaderlocaties nóg meer uitgebreid. Het concept zit nu ook in Rotterdam, Amersfoort en Lelystad.

Rotterdam Flexlounge, Amersfoort Databankweg en Lelystad: dat zijn dus de nieuwe locaties van people@places. “Op dit moment heeft people@places al 15 locaties verspreid over Nederland”, licht commercieel manager Erik Werners toe. We schreven eerder al over people@places Apeldoorn en Assen. Erik: “Door de groei van onze flexwerk- en vergaderconcept beginnen we op te vallen. Dit is binnen de doelgroep van opdrachtgevers maar ook bij vastgoedeigenaren die geschikte locaties aan ons aanbieden om ons concept onder te brengen.”

People@places

En deze nieuwe locaties zijn zeker niet de laatste, meldt Erik. “De groei staat centraal bij people@places. Doel is om een landelijke dekking te creëren zodat er altijd een werkplek dichtbij is. Momenteel zijn we sterk vertegenwoordigd in Oost en Midden Nederland. Ook in de Randstad volgen er nu meer locaties; denk hierbij aan Den Haag, Rotterdam, Hoofddorp en Utrecht. Ook in 2024 staan er openingen en overnames op de planning.”

Bij de nieuwe locaties in Rotterdam, Amersfoort en Lelystad kan je voor van alles terecht. Erik: “De zakelijke event mogelijkheden zijn breed van aard. Het gaat om trainingen, afdelingsvergaderingen maar ook coaching en MT vergaderingen. Het aantal vergaderruimtes en capaciteit verschilt van vijf tot vijftien zalen tot honderd personen. Voordeel is dat je per uur kan reserveren en dat er veel flexibiliteit is in de voorwaarden. We zien een trouwe doelgroep van organisaties die onze locaties weten te vinden.”

Goed bereikbaar

De nieuwe locaties zijn allemaal zeer goed bereikbaar. In Amersfoort ligt de locatie direct aan de A28 en in Rotterdam is de locatie nabij station Alexandrium en op slechts 1 minuut van de A20 gelegen. In Lelystad is vrij weinig aanbod van zakelijke vergaderlocaties en ligt de locatie bij het station.

Het concept

People@places is er voor de accountmanager, zzp’er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft. Organiseer je een vergadering dan helpen ze je bij people@places ook met de catering en er is professionele apparatuur om je bijeenkomst tot een succes te maken. De vergaderzalen bieden veel daglicht en een comfortabele inrichting.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.