Discover the finest spaces
Delen

Mooie Boules heeft nieuwe locatie in Amsterdam

Voetballen met je collega’s is zó niet meer van nu. Na trefbal en pingpong is het nu de beurt aan het Franse spel met de ballen om als nieuwe hippe groepsactiviteit te beoefen: jeu de boules. In Amsterdam kun je het spel combineren met een avondje lekker eten en drinken bij Mooie Boules. Het concept opende eerder tijdelijk op het Westergasfabriekterrein; nu is er een nieuwe locatie in Amsterdam Oost. Ideaal als intermezzo of afsluiter van een lange vergader- of cursusdag.

Er zijn weinig sporten zo ontspannen als jeu de boules. Rustig gooien, beetje over ballen praten en nog meer naar ballen kijken. De praktisch nationale sport van de Fransman is in Nederland ook aan populariteit aan het winnen.

Food & bouleshal

Vier vrienden in Amsterdam, die hun jeu de boules toernooitjes op het Museumplein hielden met een fles rode wijn en baguette, hebben nu – via een omzwerving langs het Westerpark – een eigen food & bouleshal in Amsterdam oost: Mooie Boules. Een oude hal van 500 vierkante meter is omgetoverd tot een ruimte met acht jeu de boules-banen, een bar mét Frans dorpsplein (voor het authentieke gevoel) en terras. Zes foodconcepten vonden hier ook onderdak, van Indisch tot Hawaïaans.

Groepen kunnen een baan (of meerdere) afhuren, zodat er gezellig een paar uurtjes op zijn Frans kan worden genoten. Dus trek die Bretonse streeptrui aan, zet de baret op, poets de ballen en vier La vie douce!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.