Discover the finest spaces
Delen

MMousse opent nieuwe ‘stadse oase’ Downtown Church

Een gloednieuwe inspirerende locatie van MMousse: dat is reden om te juichen. Het creatief bureau Mmousse werd bekend met de locatie ‘a downtown canal house’, met een succesvol en inspirerend vergaderconcept. Op 28 oktober opende het bureau een nieuwe locatie met hetzelfde concept, ‘a downtown church’. Beide locaties liggen in het centrum van Amsterdam.

Flexibel

‘Stadse oases’, noemen oprichters Maud en Marjon hun twee locaties. Oftewel: hutjes op de hei in hartje Amsterdam. De nieuwste locatie heet ‘a downtown church’ en is gesitueerd onder de nok van een oude Armeense kerk. De ruimte is huiselijk ingericht, met een fenomenaal uitzicht over de daken van de historische binnenstad. Een lange, flexibel op te stellen tafel maakt de honderd vierkante meter van de ruimte multifunctioneel.

“De ruimte is huiselijk ingericht, met een fenomenaal uitzicht over de daken van de historische binnenstad.”

Beide locaties liggen op loopafstand van het Centraal Station, in de rustige Krom Boomssloot nabij de Nieuwmarkt.

MMousse is een team van praktische dromers en creatieve doeners. Ze blenden branding en advies met inspirerende locaties, yoga en meditatie. Die werelden komen samen in merkstrategieën, maar ook in sessies en (meeting)packages voor zakelijke teams en groepen. De kracht zit in het vinden van de connectie. Met bewuste aandacht en lef een spot-on resultaat creëren.

Ideeënstorm

Mmousse brengt bewuste aandacht naar de werkvloer, met ‘anders dan anders’ meeting-arrangementen. Het Downtown package bijvoorbeeld stuurt je met je lunchbox naar buiten, het Bubble package is een digitale detox zonder WiFi of telefoon, en met het Brainstorm package wordt meditatie ingezet als tool om een ideeënstorm op gang te brengen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.