Discover the finest spaces
Delen

Meetings by Mickey opent huiselijke vergaderruimte in Amsterdams appartement

Een typisch Amsterdams appartement, omgetoverd tot vergaderruimte: dat is de nieuwste pop-up locatie van Meetings by Mickey op de Amsterdamse Van Baerlestraat. De sfeer is huiselijk en het pop-up concept is uniek in Amsterdam. Buiten bevindt zich de chaos van de grote stad maar binnen vind je, omringd door planten, de rust die nodig is voor inspiratie.

Mickey Dekker (26) opent haar bijzondere vergaderruimtes in panden die leeg staan of in de wacht staan voor herontwikkeling. Op pop-up basis biedt zij haar klanten keer op keer inspirerende ruimtes. Een jaar geleden begon ze hiermee op de Zuidas en inmiddels is ze alweer bezig met haar derde locatie. “Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool en daarna heb ik bij ING stage gelopen. Ik werkte mee aan alle business evenementen en zo kwam ik voor het eerst in contact met de wereld van de vergaderlocatie”, vertelt ze zittend aan de hoge tafel bij het raam, uitkijkend over de van Baerlestraat. ”De uitdaging lag voor mij bij het feit dat het management steeds iets nieuws wil, maar wel een locatie die aan hoge eisen voldoet. Na mijn stage bij ING en de ervaringen die ik had opgedaan besloot ik om mijn eigen bedrijf op te starten.”

Pop-up vergaderruimte

Elke vergaderruimte die Mickey start blijft een jaar open, daarna opent ze haar deuren weer ergens anders. Zo kan ze bedrijven telkens een nieuwe locatie bieden. ”Afgelopen week had ik een klant die ik al eerder heb mogen ontvangen. Ze vertelde mij dat het zo inspirerend was om weer op een nieuwe locatie te zitten. Daarnaast was ze blij om ondanks de nieuwe plek samen te kunnen werken met een bekend gezicht. Dit compliment bewees mijn theorie, het is precies wat ik wil bereiken.”

Mickey vindt het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij alle vergaderingen. Haar bedrijf draagt haar naam en daarmee ook haar gezicht. Voor zover mogelijk is zij dan ook gastvrouw bij elke vergadering. Daarnaast is zij het contactpersoon, levert zij de catering en belt zij achteraf voor feedback. De persoonlijke aanpak en oog voor detail is erg belangrijk bij Meetings by Mickey. “Bij mij op tafel liggen zelfgemaakte salades, vers fruit en macarons. Geen voorverpakte koekjes, daarmee maak ik het verschil.”

Meetings by Mickey

Na een jaar op de Zuidas volgde de tweede locatie. De statige Zuidas werd verruild voor een fort, omringd door natuur. Als derde locatie kiest Mickey ditmaal voor een huiselijk appartement midden in Amsterdam-Zuid. ”Je kunt hier met veertien man in alle rust vergaderen. Moet je nog door? Op de fiets zit je zo in het centrum.” Deze locatie is een typisch Amsterdams pand, in principe bedoeld als woonruimte. “Het zijn locaties waar je normaal gesproken niet snel zou komen om te vergaderen. Die mogelijkheid wil ik mensen bieden, bij mij kom je op bijzondere plekken die zijn omgetoverd tot vergaderruimte.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.