Discover the finest spaces
Delen

Meer mogelijkheden in eventlocatie ECI met Mr. Sammi

In Cultuurfabriek ECI in Roermond is een nieuwe horecagelegenheid verrezen: Mr. Sammi. Met de komst van de bistro bar in het pand van de voormalig Electro Chemische Industrie (ECI) is het cultureel centrum een creatieve onderneming rijker. Bij Mr. Sammi kun je zeven dagen per week terecht voor een klein ontbijt, diverse sandwiches en een Frans diner. Combineer je bezoek aan de bistro met een vergadering, congres of feest in een van de vele zalen die het ECI rijk is.

Cultuurfabriek ECI, gelegen in het centrum van Roermond, steekt fel af tegen de nieuwe woonhuizen van de vinexwijk Roerdelta. Waar de fabriek in de achttiende eeuw diende als productieplek van elektrische apparaten, is het gebouw vandaag de dag een broedplaats voor creatieve concepten en bijzondere business events. Mr. Sammi is zo’n vernieuwend concept.

Mr. Sammi

In samenwerking met ontwerper Rein Rambaldo creëerden chef-kok Michel Schleicher en Ankie Janssens een horecagelegenheid met kosmopolitische allure. De bistro bar combineert het industriële karakter van het ECI met een vleugje Franse flair. De schitterende lampjes aan het plafond, de gouden details en de grafische print op de bar vormen een mooi contrast met de betonnen muren en ijzeren balken. Hoewel het restaurant niet kan worden afgehuurd, leent de bar zich goed voor privé events. Dankzij de schuifdeuren en een eigen ingang kun je in een intieme sfeer dineren en borrelen.

ECI Cultuurfabriek 

Met de opening van Mr. Sammi zal ECI niet alleen de hele dag door haar deuren openen voor het publiek, maar zal het ook horeca- en cateringondersteuning bieden tijdens events in de Cultuurfabriek. Het cultureel centrum beschikt over diverse zalen voor onder meer vergaderingen, congressen en feesten. “ECI is een prachtig pand met veel mogelijkheden, die nog niet helemaal worden benut” meent Ankie Janssens. “Met Mr. Sammi hopen wij om meer leven in ECI te brengen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.