Discover the finest spaces
Delen

Max Brown Hotels opent eerste hotel aan Amsterdamse Herengracht

Een nieuw hotel heeft gisteravond in Amsterdam haar deuren geopend: Max Brown Hotel, de nieuwe ontmoetingsplaats voor Amsterdammers en (inter-)nationale reizigers. Speciale aandacht voor mensen en details komen in het hotel samen met trends en gedeelde ervaringen. “Wij noemen dat: sharing & caring.”

Smart urban stay
Max Brown is een plek voor echte mensen, die ambitie, reislust, leergierigheid en oog voor detail met elkaar gemeen hebben. “Bij Max Brown draait het allemaal om het delen van insidertips en ervaringen”, aldus Ruth de Groot, Hotel Manager van Max Brown Hotel en Bram van der Hoek, Regional Managing Director van Europe Hotels | Private Collection, waar Max Brown onderdeel van uit maakt. “De Max Brown gast is als een smeltkroes van smaken, culturen en gedrag met één gemeenschappelijke deler.”

“Speciale aandacht voor mensen en details komen in het hotel samen met trends en gedeelde ervaringen. Wij noemen dat: sharing & caring.”

 

Sharing en caring
“De focus van het nieuwe hotel ligt op de hedendaagse levensstijl: ‘weinig tijd maar alles willen weten, zien en beleven’. Trendgevoelig en cultuurbewust. Denk hierbij aan ondernemers, kunstenaars, academici, creatievelingen en studenten. Max Brown is de plek om hen te verbinden met de stad.”

“Sharing & caring faciliteren wij zowel via het platform op de website en social media als in het hotel zelf. Het welkome gevoel van een cozy hotel in de omgeving van überhip design en comfort. Wij weten speelt in de stad en delen dat met liefde” aldus De Groot.

Vijf soorten en maten
Het hotel is gehuisvest in drie monumentale grachtenhuizen op Herengracht, nabij Brouwersgracht, en biedt 34 hotelkamers, opgedeeld in vijf soorten en maten. Max Brown claimt de meest comfortabele bedden aan te bieden waarin gasten ooit hebben geslapen. “Binnenwandelen in een Max Brown kamer geeft hetzelfde gevoel als binnenwandelen in dat designer huis van die ene vriend van je.”

 

Downtown hipster funk aan de grachten
“Onze hoofdstad heeft de reputatie als meest aantrekkelijke bestemming van Nederland, met zijn grachtengordel als rode loper. Wij zijn enorm verheugd dat we zo’n locatie aan onze collectie van hotels en restaurants hebben toe mogen voegen”, aldus Bram van der Hoek.

Over Europe Hotels | Private Collection
Max Brown Hotel Amsterdam is onderdeel van Europe Hotels | Private Collection (EHPC). EHPC is een collectie van unieke lifestyle hotels en restaurants waaronder het awardwinnende Park Hotel Amsterdam met MOMO Restaurant, Bar & Lounge, het luxe boetiekhotel Sir Albert met IZAKAYA Asian Kitchen & Bar en Sir Adam welke in 2016 haar deuren opent in de A’DAM Toren, het voormalige Shell-gebouw aan het IJ. EHPC is gevestigd in Amsterdam en wordt gerund door een internationaal, gepassioneerd team van hotel- en restaurant professionals.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.