Discover the finest spaces
Delen

Loetje opent nieuwe locatie (met meetingroom) op Zuidas Amsterdam

Loetje opent een nieuwe vestiging op de Zuidas in Amsterdam. In het restaurant in het zakendistrict is het mogelijk om naast smullen van de beroemde biefstukken te vergaderen in een speciale ruimte voor meetings en presentaties.

Boven het restaurant is een zaal die geboekt kan worden voor vergaderingen en presentaties. De zaal is uitgerust met de laatste technische snufje, zoals een Smart Kapp. Dit is een intelligent digitaal whiteboard die direct aantekeningen naar mail kan versturen en waarbij je op afstand mee kan kijken via laptop of telefoon. Daarnaast start Loetje in deze zaal met het bestelsysteem Butlaroo, waarbij je via een app je drankjes kunt bestellen.

Loetje Zuidas

“Iedereen is enorm enthousiast en we zijn dan ook ontzettend trots op dit nieuwe filiaal. Onder andere door de plek, maar ook vanwege het spectaculaire interieur”, vertelt CEO Mike van den Berg. “Het ligt aan de rand van de stad, op een plek die bruist. Naast zakelijke publiek komen er ook steeds meer particuliere bezoekers naar de Zuidas. Dat hopen we met de komst van Loetje nog meer te stimuleren.”

Het restaurant is onderdeel van het toonaangevende Gershwin Brother-Project van Cor van Zadelhoff – gelegen op een centrale locatie. Niet alleen het pand is bijzonder, ook binnen is er alles aan gedaan om een sensationeel interieur te realiseren. Een speciaal ontworpen tegelwand van de Russische kunstenares Karina Eibatova is de blikvanger. Maar denk niet dat alleen de biefstukken typisch Loetje zijn: door het gebruik van hout en staal, warme kleuren en de aanwezigheid van planten en groen, voelt het toch als een vertrouwd Loetje-restaurant. “Dat is ook wat Loetje kenmerkt, elk filiaal is anders maar ze hebben wel allemaal het echte Loetje-gevoel.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.