Discover the finest spaces
Delen

Loetje opent nieuw restaurant met vergaderzaal in Almere

De bekende restaurantketen Loetje opende onlangs haar achttiende restaurant in het Martinez-gebouw in Almere. Hier kun je niet alleen de befaamde biefstuk proeven, je kunt er ook vergaderen, borrelen of intiem dineren. De zaal op de eerste verdieping wordt namelijk verhuurd voor allerlei soorten events.

Het nieuwe restaurant is strak en modern ingericht, passend bij het strakke Martinez-gebouw vol glas. Voordat Loetje in het gebouw trok is de benedenverdieping waar de locatie zit compleet verbouwd. De sfeer is nu warm door het vele gebruik van hout en riet. Het doel van Loetje is dat het restaurant ‘no-nonsense’ en ‘laagdrempelig’ is zodat iedereen zich er welkom voelt. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan een terras met overkapping. Dat moet dit voorjaar klaar zijn.

Loetje Almere
Er zijn verschillende opstellingen mogelijk.

Loetje Almere

Boven het nieuwe restaurant van Loetje in Almere zit de zaal ‘De Verdieping’. De zaal voelt warm door het vele houtgebruik, maar ook industrieel door de betonnen muren en de moderne inrichting. Geschikt voor een vergadering, workshop of presentatie met ongeveer 18 personen. Er zijn diverse opstellingen voor de stoelen en tafels mogelijk. Er kan ook een privé diner geregeld worden voor zo’n 27 personen. Met een restaurant zo dichtbij, is de catering natuurlijk ook prima te regelen. “We hebben verschillende vergaderarrangementen met ontbijt of een luxe lunch en aansluitend kun je uiteraard altijd genieten van de biefstuk!” aldus Maxime van Dam van Loetje. Ook is er een koelkast en een keukenblok in de zaal aanwezig. 

Loetje heeft inmiddels 18 restaurants, een hotel en 14 zalen in Nederland. Het handelsmerk van het bedrijf is de biefstuk, maar naast horeca richt Loetje zich ook op de evenementenbranche.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.