Discover the finest spaces
Delen

Laagdrempelig en gemoedelijk dineren aan de pop-up keukentafel van Arjan van Dijk

De aftrap is in een van de eigen locaties van de evenementorganisatie: PUUR! Achter de markt (cachot) in Geertruidenberg. Directeur Roland Ernst over het ontstaan van het concept: “Als ik ’s ochtends naar het werk rijd of op weg ben naar afspraken verbaas ik me erover hoeveel mooie panden er leeg staan. En waarschijnlijk wordt dat de komende tijd alleen maar meer. Waarom niet die locaties een tijdelijke functie geven als gemoedelijk, laagdrempelig restaurant. Waarbij gasten letterlijk aanschuiven en eten wat de pot schaft. Goed eten, voor een prijs die de drempel laag houdt. Aan de keukentafel ontstaan de mooiste momenten. Je deelt het eten, de verhalen en natuurlijk de tafel. Hoe meer mensen aanschuiven, hoe gezelliger het wordt.”

Lange tafels
Met die gedachte is Bij ons aan de Keukentafel ontstaan. De eerste locatie van het tijdelijke restaurant is een van de eigen locaties van de evenementorganisatie: PUUR! Achter de markt (cachot) in Geertruidenberg. In Bij ons aan de Keukentafel dineren gasten aan lange tafels waarbij het menu geselecteerd is door de chef-kok. Het menu varieert en heeft een bepaald land als thema. Het eerste land dat centraal staat is Italië. Gasten betalen een vast bedrag voor het eten, drank wordt apart afgerekend.

Tijdelijke publieke functie
“Onze locaties zijn in principe alleen geopend tijdens besloten evenementen. Maar neem zo’n locatie als PUUR. Het is toch mooi om die historische locatie tijdelijk een publieke functie te geven. Waarin de omwonenden en inwoners van gemeente Geertruidenberg elkaar ontmoeten en verhalen kunnen delen”, aldus Ernst over de keuze om de eerste editie in een eigen locatie te houden. Bij Ons Aan De Keukentafel is vanaf vrijdag 1 november ieder weekend van vrijdag t/m zondag geopend. Ontvangst is vanaf 18.00 uur, op zondag vanaf 17.00 uur. De gasten dineren voor € 24,95 per persoon inclusief welkomstdrankje. Begin december sluiten de deuren van het restaurant. Om wie weet waar weer ‘op te poppen’.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.