Discover the finest spaces
Delen

La Bergère Group bouwt Nederlands eerste budgetboetiekhotel

De La Bergère Group gaat in Maastricht het allereerste budgetboektiekhotel van Nederland bouwen. Een hotel waar een vijfsterren-gevoel hand in hand gaat met een tweesterrenhotel-prijs. Kamers worden in de markt gezet vanaf 9,50 euro per persoon per nacht.

Hartje Maastricht
Het budgetboetiekhotel opent zeer waarschijnlijk haar deuren op 1 juli 2015, op de hoek van de Spoorweglaan en de Stationstraat in hartje Maastricht. “Een hotel op een absolute a1-locatie, met hoogwaardige interieur zoals een kingsize bed en een rainshower douche. En voor een lage prijs”, aldus Rino Soeters tegen Misset Horeca.

‘On-Nederlands’ 
Met het nieuwe, ‘on-Nederlandse’, 60 kamers tellende budgetboetiekhotel richt La Bergère Group zich op de prijsbewuste reiziger die op zoek is naar een goed bed en niet wil betalen voor dingen die hij niet gebruikt.

“Het budgetboetiekhotel richt zich op de prijsbewuste reiziger, die op zoek is naar een goed bed en niet wil betalen voor dingen die hij niet gebruikt.”

 

Gasten kunnen van binnenuit het hotel gebruik maken van de winkels en restaurants die zich op de begane grond gaan vestigen. Voor hotelfaciliteiten zoals ontbijt, lunch en diner kunnen hotelgasten bij nabijgelegen locaties terecht. “Daardoor is het mogelijk om het hotel te runnen met slechts één medewerker per dienst.”

Naam nog geheim
De naam van het nieuwe hotel blijft nog even geheim. Wel is bekend gemaakt dat een online marketeer is aangesteld om het hotelconcept via social media campagnes in de markt te zetten. Wanneer het lukt om op 1 juli 2015 de deuren te openen, is het hotel precies op tijd voor de André Rieu-concerten die dan in Maastricht plaatsvinden.

De La Bergère Group is naast het nieuwe budgetboetiekhotel ook verantwoordelijk voor Townhouse Hotel Maastricht, waar zij in 2011 de belangrijke hotelprijs Dutch Hotel Award mee in de wacht sleepte.

[Foto: Townhouse in Maastricht, één van de andere locaties van La Bergère Group]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.