Discover the finest spaces
Delen

Kleefse Waard waagt zich op zakelijke evenementenmarkt

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, in 2014 uitgeroepen tot het beste nieuwe bedrijventerrein van Nederland, biedt nu ook ruimte voor zakelijke evenementen.

Alleen zakelijke evenementen

Het voormalige Akzo-terrein werd in 2008 opgeknapt en ingericht als bedrijventerrein, gespecialiseerd in duurzame technieken. En daar blijft in het aanbod voor evenementen ook de nadruk op liggen, meldt Cas van Horck namens IPKW. “In de basis blijft het een bedrijventerrein, maar een paar hallen die nog leeg staan gaan we verhuren voor zakelijke evenementen. We willen het park toegankelijker maken voor mensen van buiten, en tegelijk zorgen voor meer dynamiek. Het idee is dat de evenementen qua thema aansluiten bij een industriepark. Een evenement van een bedrijf dat gebruikmaakt van duurzame technieken werkt versterkend voor de andere gebruikers van het terrein.”

“zakelijke evenementen werken versterkend voor de andere gebruikers van het terrein.”

Industrieel is in trek

Van Horck verwacht veel vraag vanuit de zakelijke markt voor vergaderruimtes op het terrein. “Industriële locaties zijn erg in trek. In het oosten van het land is daar gewoon minder aanbod in dan in de rest van het land. Maar Arnhem is goed bereikbaar, ook vanuit de Randstad.”

De Kleefse Waard beschikt over twee volledig ingerichte vergaderruimtes en parkrestaurant De Waard, een ruimte van honderd vierkante meter die verkleind of uitgebreid kan worden en daarmee geschikt is voor uiteenlopende evenementen. Daarnaast zijn er diverse historische productiehallen beschikbaar voor evenementen zoals congressen, beurzen en presentaties.

[Foto’s: Industriepark Kleefse Waard]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.