Discover the finest spaces
Delen

InterContinental opent nieuw hotel en conference centre: The O2 in Londen

Arora Group heeft bevestigd dat het nieuwe hotel en congrescentrum InterContinental London – The 02 eind 2015 haar deuren zal openen.

3.000m2 ballroom
Het 18 verdiepingen en 453 kamers tellende hotel en congrescentrum wordt momenteel gebouwd op de Greenwich Peninsula, als onderdeel van een 7,6 ha groot ontwikkelingsplan.

Het congrescentrum van de nieuwe InterContinental London – The O2 zal beschikken over 20 multifunctionele vergaderruimtes en een ‘ballroom’ van 3.000m2. Daarnaast kunnen gasten er in 2015 terecht voor een spa, twee restaurants, een hotel bar en een Sky Bar op de 18e verdieping met adembenemend uitzicht van de Thames tot Canary Wharf en verder.

“Het nieuwe InterContinental London – The 02 zal de business faciliteiten van Greenwich en Canary Warf naar een hoger niveau tillen.”

 

Greenwich en Canary Warf
“We staan te popelen om het grootste en meest luxueuze hotel in Greenwich te openen. Een hotel met de grootste ‘pilaar-vrije’ ballroom van Londen”, aldus Raj Shah, commercial director van Arora Group, en degene die het hotel als franchiselocatie binnen InterContinental Hotels Group gaat leiden.

Tijdens de Olympsiche Spelen heeft dit gedeelte van Londen een grote facelift ondergaan. Het nieuwe InterContinental London – The 02 zal de business faciliteiten van Greenwich en Canary Warf naar een hoger niveau tillen.

[Foto: InterContinental London – The O2]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.