Discover the finest spaces
Delen

In Pand Betuwe weet iedere ruimte te prikkelen

De Betuwe heeft er een gloednieuwe inspirerende vergaderlocatie bij. Centraal gelegen in het pittoreske centrum van Beesd, opende het prachtige Pand Betuwe haar deuren.

Afgelopen zomer waren we lyrisch over Het Nut, een inspirerende locatie in Betuwedorp Beesd. We liepen helemaal weg met de sfeer van deze locatie: aan de buitenkant authentiek dorps, van binnen modern en bijzonder smaakvol ingericht, met één van de mooiste open keukens die we hebben gezien. Begin 2016 voegde oud High Profile Locaties collega Sylvia Baars zich bij het team van Petra van der Perk en de twee zijn van plan om flink te groeien. Al snel voegden Petra en Sylvia daad bij woord en openden zij een nieuwe locatie, twee panden naast Het Nut: Pand Betuwe. Tijd dus om een kijkje te nemen in deze gloednieuwe inspirerende plek!

Pand Betuwe entree 3

Smaakvol kleurenspel

Pand Betuwe is gevestigd in een karakteristiek pand, een oud fourniturenbedrijf in het centrum van Beesd. Achter de smalle gevel ligt een verrassend diepe, open ruimte, met helder licht en een frisse Scandinavisch uitstraling. Het interieur is een smaakvol spel van kleuren en materialen, waarbij een strak en fris meubilair wordt geaccentueerd met kleurrijke kunstwerken.

We lopen langs een klein keukentje, een tafel met uitzicht op de tuin, moderne kunst aan de wanden. De diepe ruimte wordt opgebroken door een lichte houten trap achter een glazen wand, waarachter nog een lounge en de grootste ruimte voor meetings ligt. De plenaire ruimte Kick (van kick-off) is flexibel in te delen. Een kleurrijk vloerkleed en designstoelen geven de ruimte een verrassend en inspirerend karakter, zonder overdadig te worden.

Pand Betuwe Kick

Pand Betuwe trap

Pand Betuwe zolder (2)

Soda en Helder

Een verdieping hoger komen we uit in de pantry, een loungeplek met een open keuken, die gebruikt kan worden voor koffiepauzes of waar de lunch kan worden opgediend. De hele etage heeft een visgraatvloer en rustige kleuren. Aan de pantry grenzen twee ruimtes. Ten eerste de fijne ruimte Soda, met een fraaie bakstenen wand. Aan de andere kant de lichte ruimte Helder, met authentieke glas-in-loodramen, waar je een mooi uitzicht hebt op de Voorstraat. Door de grote ramen kijk je op de straat met linden en hoor je af en toe een paardenkoets over de klinkerweg hobbelen.

Pand Betuwe 1e 4

Pand Betuwe 1

Pand Betuwe 1e 2

Tenslotte ligt bovenin de zolderverdieping, waar twee ruimtes zijn gecreëerd die kunnen worden ingezet als subruimte of als aparte werkplek. Het schuine zolderdak met de houten spanten en grote dakramen geeft de ruimtes een intiem en toch open karakter.

Pand Betuwe is een locatie met een geheel eigen stijl. Met het originele kleur- en materiaalgebruik weet iedere ruimte te prikkelen, zonder af te leiden van het doel van de bijeenkomst: rust en inspiratie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.