Discover the finest spaces
Delen

In beeld: The Harbour Club Café Amsterdam

The Harbour Club heeft begin december de deuren geopend van haar derde concept in Amsterdam: The Harbour Club Café. Een trendy restaurantconcept in het Olympisch Stadion waar je kunt lunchen, borrelen, dineren en dansen. Hier bruist het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. 

Concept

Food, drinks en beats in een laid back setting, dat belooft The Harbour Club Café. Maar duidelijk is dat het veel meer is dan dat. Chesterfield banken, muurschilderingen van Selwyn Senatori en medewerkers met Engelse bolhoedjes vormen het decor. De herkenbare ronde zitjes maken ook in deze locatie van The Harbour Club deel uit van het interieur. De strak vormgegeven bar zorgt voor een intieme sfeer.

SONY DSC

Nieuw

Nieuw toegevoegd aan dit restaurant van The Harbour Club is The Big Boys Room. Een private dining room voor 35 personen, maar één die zo exclusief is dat de heren er weinig over kunnen en mogen zeggen. Eén ding willen ze er wel over kwijt: “Hier moet je geweest zijn!” Ook grotere groepen kunnen bij The Harbour Club Café terecht, want net als The Harbour Club Amsterdam beschikt ook dit restaurant over een ‘Next Door’.

Keuken

Net als bij The Harbour Club en The Harbour Club Kitchen vormen de signature dishes de basis van de kaart. Een uitgebreide menukaart, bestaande uit vis- en vleesgerechten en een knipoog naar de Aziatische keuken. De bereidingen zijn eenvoudig en puur dankzij de open Josper Grill.

TheHarbourClubCafe-09

Over The Harbour Group

The Harbour Group behoort al jaren tot de 20 grootste hospitality ondernemingen in Nederland en stelt zich ten doel haar gasten positief te verbazen. De groep is eigenaar en operator van vijf restaurantconcepten: The Harbour Club, The Harbour Club Kitchen, The Harbour Club Café en The Fish Club. The Harbour Club is het vlaggenschip van de groep met restaurants voor maar liefst 400 personen en heeft de meest uitgebreide menukaart.

The Harbour Club Café is zeven dagen per week geopend, voor lunch, diner en dansen en biedt plaats aan 225 gasten. Het restaurant ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring, beschikt over een snelle toegang tot de ondergrondse parkeergarage en heeft aanmeermogelijkheden voor boten.SONY DSC

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.