Discover the finest spaces
Delen

ijVENUES: nieuwe, grootse event- en congres combinatie in hartje Amsterdam

Er is een nieuwe event- en congreslocatie in hartje Amsterdam gelanceerd: ijVENUES. De locatie, die meer dan 3000m² aan mogelijkheden biedt, is een aanwinst voor Amsterdam en in het bijzonder voor het Oostelijk havengebied.

De eerste met eigen hotel
ijVENUES is een initiatief van de vier inspirerende organisaties in de entertainment- en hospitalitybranche aan de oevers van het IJ: het Bimhuis, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Passenger Terminal Amsterdam (PTA) en het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Het resultaat is een bijzondere, multifunctionele eventlocatie, op loopafstand van de historische binnenstad. Daarnaast is ijVENUES de eerste Music & Conference City met een eigen hotel.

Uiteenlopende evenementen
Op 4 november wordt de locatie officieel geopend door de vier betrokken directeuren, Amsterdam Marketing en het NBTC. De locatie biedt mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen; van particulier tot zakelijk, van muziekevenement tot vergadering. ijVENUES beschikt over 20 meeting rooms, 3000m² aan oppervlakte, een hotel met 408 kamers, verschillende F&B outlets en cateringmogelijkheden. Mét uitzicht op het IJ en op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal Station.

“De huidige markt is gebaat bij snelheid en een centraal communicatiepunt, de organisaties bij een effectieve en efficiënte werkwijze.”

 

One-stop-shop
“Er was al een gezonde samenwerking tussen de vier partijen. Maar vanuit de markt en onze interne organisaties kwam steeds vaker het signaal dat een solide formele samenwerking, in de vorm van een one-stop-shop, ons allen nog meer voordeel zou bieden”, aldus Albert Rouwendal, directeur van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. “De huidige markt is gebaat bij snelheid en een centraal communicatiepunt, de organisaties zijn gebaat bij de creatie van een effectieve en efficiënte werkwijze, waarbij het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden.”

Centrale reserveringsafdeling
Een ruimte in ijVENUES is te boeken via de centrale reserveringsafdeling op +31 (0)20 8110333 of info@ijvenues.com. De website van ijVENUES is momenteel nog ‘under construction’ maar is binnenkort te raadplegen voor meer informatie.

[foto: Govert Driessen]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.