Discover the finest spaces
Delen

Hotel V opent zes stijlvolle legale lofts

Recentelijk heeft hotel V frederiksplein legaal zes V lofts geopend; ruime appartementen in het centrum van Amsterdam met alle voorzieningen en veiligheid van een hotel en het comfort van een stadsappartement. Elke V loft is ingericht in hotel V stijl met een mix van design en vintage meubilair en voorzien van open haard, eettafel, compacte kitchenette, badkamer, aparte wc, tv, gratis Wi-Fi en een slaapgedeelte achter een scheidingswand. Daarnaast hebben alle lofts een spectaculair uitzicht over het Frederiksplein. Met ruimte voor vier personen is de loft ook geschikt voor gezinnen.

Faciliteiten
Tijdens het verblijf in een V loft kunt u als gast ook gebruik maken van het ontbijt, de bar, meeting room en lobby van hotel V. Of je kan vragen naar de “edgy Amsterdam expertise” van onze V Crew. Maar stadskluizenaar spelen kan uiteraard ook. Ten slotte hebben alle V lofts een schappelijke prijs en dat slaapt een stuk lekkerder (zeker op een speciaal ontworpen denim V-bed).

Het beste van beide werelden
De Hotel V lofts zijn ontwikkeld voor liefhebbers van Amsterdam die het beste van beide werelden willen: het comfort, de veiligheid en de service van een boetiekhotel, gecombineerd met de voordelen van een stadsappartement. hotel V frederiksplein bevindt zich op het randje van het centrum en De Pijp met haar Albert Cuypmarkt en de originele Heineken brouwerij. De beste musea en wereldberoemde grachten zijn op loopafstand. Ook ligt hotel V frederiksplein slechts op enkele minuten van Amsterdams bekendste uitgaanspleinen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.