Discover the finest spaces
Delen

Hotel V opent tweede culinaire hotspot The Lobby Fizeaustraat

In een typisch jaren zeventig gebouw op steenworp afstand van het Amsterdamse Amstelstation schuilt het net geopende The Lobby Fizeaustraat. Deze culinaire hotspot, gevestigd op de begane grond van Hotel V Fizeaustraat dat uitkijkt over de Amsterdamse skyline, biedt behalve een café en restaurant ook een meeting room en private dining.

Na het succes van The Lobby Nesplein, dat drie jaar geleden zijn deuren opende in het centrum van de stad, besloot Hotel V een tweede restaurant te openen op een wat minder bekende Amsterdamse locatie in Oost. De echte Amsterdammers zullen het pand nog kennen van de voormalige Riagg, dat daar jarenlang gevestigd was. Het gebouw stond twaalf jaar lang leeg, voordat architect Piet Zanstra het onder handen nam. The Lobby Fizeaustraat is volledig in jaren ’70 stijl ingericht met veel bruin en groen, zitkuilen, jute wandkleden en rotanmeubelshout. Midden in het restaurant staat een hoge kas met grote planten.

HOTEL_V_RESTAURANT_DEMO037

HOTEL_V_RESTAURANT_DEMO035

HOTEL_V-035

Meeting room

The Palm Room, de eventspace in de kelder is geschikt voor zestig personen en voorzien van een modern presentatie systeem, whiteboard, gratis high-speed wifi, is dit de perfecte plek voor een brainstorm met je team of om een deal met klanten te sluiten. Voor een netwerkborrel, cocktail party, verjaardag of ander special evenement is er een private dining ruimte voor 60 personen. Het Hotel V, zal eind deze zomer zijn deuren openen. Dit hotel biedt een schitterend uitzicht over de Amsterdam skyline. Daarbij zijn er 90 kamers veelal met een vintage uitstraling.

HOTEL_V-011

Hotel V

Eigenaar Hotel V is een Amsterdams familiebedrijf dat ook vestigingen heeft aan het Nesplein (winnaar Best Hotel Concept tijdens de Hospitality & Style Awards 2014, red.) en Frederiksplein. De familie runt het bedrijf al 13 generaties. “Omdat de band met Amsterdam zo lang, sterk en intens is onze passie voor de liberale, edgy en innoverende spirit van de stad groot. We willen dat iedereen zich welkom voelt. voelen we ons meer dan gemiddeld verantwoordelijk voor het welzijn van en in de stad”, aldus Hotel V.

HOTEL_V-242

[Foto’s: Hotel V]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.