Discover the finest spaces
Delen

Hilton Worldwide bereikt mijlpaal met 4.000ste hotel

Hilton Worldwide maakte deze week bekend zijn 4.000ste hotel te openen: het Hilton Shijiazhuang in de Chinese provincie Hebei. Het heeft nu 35 hotels in Groot-China en zal in deze regio meer dan 120 nieuwe hotels, met meer dan 42.000 kamers, neerzetten.

Wereldwijde expansie
Met een vaste focus op wereldwijde expansie en een portfolio van toonaangevende merken is Hilton Worldwide al sinds 2007 de snelst groeiende wereldwijde hotelketen*, met 1.100 nieuwe hotels en een stijging van 33% van het aantal kamers. Bovendien heeft de keten bijna 1.000 hotels, met meer dan 176.000 kamers, in ontwikkeling: het grootste aantal in de sector** en in de geschiedenis van het bedrijf. Sinds begin 2013 heeft Hilton Worldwide wereldwijd meer dan 100 hotels geopend, terwijl er naar verwachting later dit jaar nog eens 110 bij komen.

Mijlpaal
“2013 was tot dusver een uitzonderlijk jaar voor ons bedrijf en dat we deze mijlpaal van ons 4.000ste hotel hebben bereikt, bevestigt ons streven om het beste bedrijf in de hospitality te zijn,” zei Christopher J. Nassetta, president en CEO van Hilton Worldwide. “Onze merken geven duurzaam en in alle regio’s wereldwijd een ongekende groei te zien en we blijven vernieuwen om onze gasten een uitzonderlijke ervaring te bieden.”

Foto: Hilton Hotel Hefei, China

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.