Discover the finest spaces
Delen

Het Parooltheater opent in auditorium The Student Hotel Amsterdam City

‘Het Parooltheater’ is de naam van het nieuwe auditorium in The Student Hotel Amsterdam City. Het auditorium wordt onder meer ingezet voor conferenties, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten. Doordat het Parooltheater in The Student Hotel gevestigd is, zijn events daar goed te combineren met de extra’s van het hotel.

De naam van Het Parooltheater is een verwijzing naar het verleden van de locatie. In het gebouw, aan de Wibautstraat in Amsterdam, was voorheen de redactie en drukkerij van Amsterdams nieuwsblad Het Parool gevestigd.

Het Parooltheater

Het Parooltheater, dat onderin The Student Hotel te vinden is, is geschikt voor events als productpresentaties en seminars, maar ook voor recepties en bedrijfsfeesten. In het auditorium staat een uitschuifbare tribune met 200 zitplaatsen, en wanneer de tribune is ingeschoven is er plaats voor 300 gasten. De flexibele indelingen en moderne audiovisuele technologie en geluidssystemen van de ruimte geven veel mogelijkheden om events op maat te verzorgen.

Naast het auditorium zijn in het hotel break-out ruimtes aanwezig. Door de ligging in The Student Hotel is het goed mogelijk om events te combineren met overnachtingen of diners in The Pool Bar & Kitchen, het restaurant van het hotel. De catering van Het Parooltheater wordt verzorgd door de keuken van The Pool Bar & Kitchen. The Pool heeft een selectie van internationale hapjes, gecombineerd met lokale favorieten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.