Discover the finest spaces
Delen

Het hoogste dakterras van Amsterdam geopend

Op 85 meter hoogte heeft Ramada Apollo Hotel Amsterdam het hoogste dakterras van Amsterdam geopend. Naast het succesvolle concept ‘Taste with a view’ van Floor17 heeft Ramada Apollo Hotel Amsterdam nu het Triple DDD concept – Drink, Dine & Dance Experience – van Floor17 Rooftop Terrace gelanceerd.

Adembenemend uitzicht
Alexander Kluit, General Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: “Bijna twee jaar na de opening van het Ramada Apollo Hotel hebben wij ons op een bijzondere manier ontwikkeld. Floor17 Rooftop Terrace is een unieke plek op een mega hoogte, met een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Volgende week vieren wij de officiële opening maar het terras en het team zijn er al helemaal klaar voor: bij mooi weer zijn onze gasten nu al van harte welkom.”

Officiële opening
Op vrijdag 16 mei vindt de officiële opening plaats waarin ‘hotspot’ Floor17 Rooftop Terrace dient als spectaculair decor voor de studio van BNR nieuwsradio. Radiohost Wilfred Genée verwelkomt zijn gasten in ‘The Friday Move’ terwijl in besloten gezelschap de opening van het dakterras feestelijk wordt gevierd met sprankelende cocktails en een goede beat.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.