Discover the finest spaces
Delen

Flinke uitbreiding voor evenementenlocatie Naarderbos

Groot nieuws bij evenementenlocatie Naarderbos: de locatie is sinds december 2016 in omvang verdubbeld. Met de vrijgekomen ruimte van de binnen hetzelfde complex gevestigde The Upper Deck krijgt de locatie nog meer mogelijkheden voor speciale events. De afgelopen weken is de locatie grondig gerenoveerd en gerestyled. Naarderbos beschikt nu over maar liefst zeven evenementenruimtes.

Naarderbos had al de beschikking over drie stijlvolle ruimtes: The Clubhouse, The View en The Arena. Met de uitbreiding komen daar vier ruimtes bij, vertelt general manager Remco Smits. “De nieuwe ruimtes zijn helemaal leeg gehaald en hebben we de afgelopen weken opnieuw geschilderd en ingericht. Alles is voorzien van nieuwe kleuren en nieuw meubilair. Qua stijl past het goed bij de rest van Naarderbos, zodat het één geheel is. Net als bij de andere ruimtes was ontwerpster Corine Boon betrokken bij de inrichting.”

Naarderbos Theatre[The Theatre]

Smaakvol geheel

Het levert zeven diverse ruimtes op, die samen een smaakvol geheel vormen. Er zijn twee entrees vanaf de buitenkant, maar de twee gedeeltes zijn nu ook binnendoor verbonden. De grootste ruimte op de begane grond van het voormalige The Upper Deck, The Theatre, is met een vijf meter brede schuifdeur te koppelen aan de The Arena – de ruimte waarin op alle wanden rondom bewegende beelden geprojecteerd kunnen worden. “Als de deur gesloten is kun je nog steeds rondom projecties tonen in The Arena, maar als de schuifdeur open is kun je de zalen samenvoegen tot één grote ruimte van 550 vierkante meter. Dat is een hele waardevolle toevoeging aan de locatie.”

Alle nieuwe ruimtes kregen een make-over. De halfronde The Theatre is ingericht in de stijl van een filmtheater, met grote portretten van filmsterren als Brigitte Bardot en Sofia Lorén. Met de nieuwe schuifwand is dit de perfecte ruimte om gasten te ontvangen voorafgaand aan een presentatie in The Arena, maar de ruimte kan ook los worden ingezet als presentatieruimte voor 125 of een diner tot 80 personen.

The Upper Deck Naarderbos[The Upper Deck]

Stijlvolle living

The Upper Deck op de eerste etage is omgebouwd tot een stijlvolle living, met een intieme uitstraling. De ruimte heeft een mooie open keuken en een prachtig terras met uitzicht over het Gooimeer, waardoor het zowel geschikt is voor presentaties als voor feesten. The Tasting Room, de boardroom op de begane grond, werd geadopteerd door De Bruijn Wijnkopers. Geheel in stijl hebben zij er een sfeervolle vergader- / wine tasting ruimte van gemaakt. Hiertegenover is een nieuwe ruimte gerealiseerd: The Bar. Met de donkergroene kleuren en lederen fauteuils doet de sfeer het meest denken aan een oude gentlemen’s club. Een fijne plek om na een vergadering op informelere toon na te praten, maar ook om een borrel te doen voor groepen tot 25 personen.

Naarderbos

[The Tasting Room]

Naarderbos bestaat nu uit de volgende ruimten:

  • The Clubhouse
  • The Arena
  • The View
  • The Tasting Room
  • The Bar
  • The Theatre
  • The Upper Deck

Naarderbos[The Bar]

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.