Discover the finest spaces
Delen

‘Experiment’: inspirerende ruimte voor werken, lunchen, loungen en meer

De voormalige monumentale loods aan de oever van de Schie vormt een bijzondere voedingsbodem voor goed overleg, ontspannen werken, een geanimeerde lunch, een kop koffie, inspiratie, een borrel, bijpraten of ontmoeten. Er is gratis WiFi, een ontspannen sfeer en er zijn bijzondere gerechtjes en drankjes verkrijgbaar.

Verrassende gerechten
Dat Lijm & Cultuur durft te experimenteren, blijkt ook uit de menukaart, waarop nu eens geen broodje kroket, maar een ‘Groene Burger’, ‘Tat Soi’, ‘Jannie’s Beef’, ‘Tapas Trio’ en meer verrassende gerechten vermeld staan. Met ambachtelijk brood, verse ingrediënten, een fantastische kok en sympathieke tarieven kunnen individuele bezoekers of groepen er een klein culinair feestje van maken. Naast werken of lunchen kunnen gasten in ‘Experiment’ ook gewoon ontspannen en bijpraten bij de gigantische open haard.

‘Experiment’ is op werkdagen open van 10:00-17:00 uur. Voor groepen die willen doorwerken of verenigingen die willen borrelen of langer willen genieten van het dagmenu of een diner, zijn er ook na vijf uur mogelijkheden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.