Discover the finest spaces
Delen

Efteling Loonsche Land: nieuwe locatie voor grote meerdaagse events

Met de opening van haar tweede vakantiepark het Loonsche Land creëert de Efteling wel duizend extra slaapplekken. Dankzij de nieuwe locatie beschikt het park over wel drieduizend bedden in totaal en is de Efteling dan ook bij uitstek een geschikte plek voor grote, meerdaagse evenementen. Afgelopen mei luidde het attractiepark haar vijfenzestigste verjaardag groots in met de opening van het nieuwe vakantiepark.

Naast het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk kun je nu ook overnachten in onder meer zogenoemde vakantiehutten, themakamers, de groepslocatie Schaapskooi en het Loonsche Land Hotel. Bij de nieuwe locatie staat de natuur centraal. Zo zijn de vakantiewoningen gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast grenst het Loonsche Land aan het vijftig hectare natuurpark van de Efteling. Geniet van de groene omgeving in een van de vele vakantiewoningen die gesitueerd zijn tussen de duinen, in het bos en op de heide.

Zakelijk Efteling

Wellicht ken je het attractiepark van de Efteling, maar naast het betoverende park en de sprookjesachtige verblijven bezit de Efteling ook mooie ruimten voor vergaderingen, congressen, meetings en grote events. Combineer een meerdaags evenement met een bezoek aan het attractiepark of een van de vele musicals in het Efteling theater met een overnachting in vakantiepark het Bosrijk of het Loonsche Land. Overigens kun je ook een partijtje gaan golfen op de achttien holes golfbaan van de Efteling in Kaatsheuvel of de flora en fauna bewonderen tijdens een rondleiding door het natuurgebied Loonsche Land.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.