Discover the finest spaces
Delen

Een splinternieuwe hotelformule: Princess Hotel Collection

“Princess Hotel Collection is een verfrissende hotelformule met een sterke focus op transparantie en value for money”, aldus Jan Roersma, CEO van PHC. “Wij geven onze gasten altijd de mogelijkheid om hun verblijf up te graden naar all-in. Geen verrassingen meer op de rekening bij check-out, maar onbezorgd genieten van alle faciliteiten voor één duidelijke prijs.” Tim Vissers, Operationeel Directeur PHC vervolgt: “Het vernieuwende aan dit concept is dat wij ons, in combinatie met de all-in formule, nog intensiever zullen focussen op kwaliteit van service en beleving. Dus geen massale buffetten en self-service, maar aandacht voor onze gasten en verfrissende a la carte restaurants.”

Naamgeving
De naam Princess Hotel Collection komt voort uit een akkoord en samenwerking met topondernemer Aad Ouborg, onder andere bekend van Princess Traveller, Princess Sportsgear, Princess Hotels, Princess Entertainment Group en in het verleden van Princess Household Appliances en Babyliss. “Het toevoegen van een hotelportfolio aan de bestaande businesslines biedt bijzonder veel kansen”, aldus Ouborg. “Wij zullen dan ook regelmatig de handen ineen slaan.”

Toegankelijk voor andere hoteliers
Princess Hotel Collection maakt dit concept ook toegankelijk voor andere hoteliers door middel van een franchiseformule, waarbij het aangesloten hotel de naam Princess Hotel Collection draagt en kan meeprofiteren van het concept en alle schaalvoordelen. Dit franchisecontract is eventueel te combineren met een managementcontract, waarbij het algehele management van het hotel wordt overgenomen.

“In eerste instantie richten wij ons primair op uitbreiding in Nederland, met het uiteindelijke doel om ook in de BENELUX en later de rest van Europa hotels toe te voegen”, aldus Vissers.

Over: Full House Hospitality Management
Full House Hospitality Management is de managementcompany achter de zeven hotels behorende tot EHP Hotels en Dorhout Mees. Alle hotels zijn gelegen op bijzondere locaties en voorzien van uitgebreide faciliteiten. In de hotels worden zowel zakelijke als particuliere gasten ontvangen die heerlijk willen ontspannen. De locaties van de hotels variëren van Loosdrecht met zijn vele watersportmogelijkheden, tot aan Amersfoort en de bosrijke omgeving van De Veluwe. De huidige portfolio van FHHM bestaande uit Golden Tulip Loosdrecht, Golden Tulip Amersfoort, Golden Tulip Epe, Golden Tulip de Wipselberg, Golden Tulip Victoria, Best Western de Veluwe en Dorhout Mees zal per 1 juli verdergaan onder de vleugels van dit nieuwe hotelmerk.

Over Aad Ouborg
Aad Ouborg (Vlissingen, 1959) wordt in 1983 vanuit zijn studentenkamer in Utrecht importeur van BaByliss, een Frans merk in beauty- en haarverzorgingapparatuur. In juli 1994 verkoopt Ouborg BaByliss en introduceert hij een nieuw merk: Princess Household Appliances. Met dit bedrijf in klein huishoudelijke apparatuur wordt hij wereldwijd de grootste aanbieder van chromen huishoudelijke apparaten. Het bedrijf wordt bekend vanwege de out of the box consumentenacties en evenementen die veel media-aandacht genereren. Een gevleugelde uitspraak van oprichter Ouborg is “Ondernemen is entertainen”. Aad Ouborg verkoopt Princess eind 2009. Hij blijft actief met de bedrijven van de Ouborg Group, zoals Princess Traveller, Princess Sportsgear, Princess Hotels, Princess Entertainment, Ouborg Monumenten Vastgoed en Real Estate Overseas. Samen met zijn zoon Tim en dochter Florentine zet hij opnieuw twee nieuwe merken in de internationale markt: Princess Traveller, met reistassen en innovatieve, luxe, lichtgewicht koffers en Princess Sportsgear, met een assortiment van onder andere hockeysticks, schoenen, tassen en sportkleding. Sinds oktober 2013 is Aad Ouborg minister van Buitenland & Export in het schaduwkabinet van ONL voor Ondernemers. Hij ziet dit als een mooie gelegenheid om zijn visie op ondernemerschap uit te dragen.

Foto: Golden Tulip De Wipselberg, één van de hotels in het portfolio van FHHM

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.