Discover the finest spaces
Delen

Drie nieuwe zalen voor events in Madurodam

Madurodam Events beschikt vanaf vandaag over drie gloednieuwe zalen. De extra zalen maken Madurodam nog beter geschikt als locatie voor formele bijeenkomsten tot 300 personen. Het park biedt nog meer mogelijkheden voor evenementen met subsessies.

Twee van de nieuwe zalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Madurodam, op de eerste verdieping onder de bekende vuurtoren. Deze zalen, met mooi uitzicht over de omgeving van Madurodam, lenen zich uitstekend voor workshops, brainstormsessies of vergaderingen. De Oranje Zaal en de Blauwe Zaal bieden capaciteit voor groepen tot 25 personen.

 

Officiële ondertekening

De derde zaal is onderdeel van de nieuwste experience van Madurodam: Het Hof van Nederland. In Het Hof van Nederland wordt de bezoeker mee terug genomen naar een heel belangrijk moment in de Nederlandse geschiedenis: de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572 in het Augustijnerklooster in Dordrecht (tegenwoordig Het Hof). Deze 4D-experience is een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een officiële ondertekening. In Het Hof van Nederland kunnen 14 gasten plaats nemen aan een grote, houten tafel,  in een ruimte die je terug brengt in de sfeer van 1572.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.