Discover the finest spaces
Delen

Den Haag heeft primeur met nieuwe ‘long stay’ Suite Novotel van Accor

Accor brengt Suite Novotel naar Nederland en wel naar Den Haag. Op 1 oktober 2014 opent het nieuwe Suite Novotel Den Haag City Centre in de Haagse Passage haar deuren, speciaal voor mensen die wat langer van huis zijn. De suites zijn geschikt als slaapruimte, woonkamer én ontvangstruimte.

Thuis op zakenreis
“Werk en privé zijn meer dan ooit met elkaar zijn verweven. Hierdoor veranderen de behoeftes van onze gasten. Suite Novotel komt tegemoet aan die huidige wensen. Zo zijn de suites flexibel in te richten en zijn de state of the art faciliteiten zo veel mogelijk 24 uur per dag beschikbaar. Terwijl onze gasten wat langer weg zijn van huis, kunnen ze zo een geheel eigen omgeving creëren. Daarmee is Suite Novotel een perfecte aanvulling op ons bestaande merkportfolio in Nederland”, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux.

“Zakelijke gasten blijven vaak zo lang dat een regulier hotel niet precies biedt waar bezoekers echt naar op zoek zijn.”

 

Den Haag heeft primeur
Suite Novotel is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot 30 vestigingen verspreid over 9 landen. Met de lancering van Suite Novotel Den Haag City Centre is Accor de eerste die het Haagse publiek laat kennismaken met een zogeheten ‘long stay’ concept. De hofstad trekt jaarlijks vele nationale en internationale bezoekers. Zakelijke gasten blijven vaak te kort om een appartement te kunnen huren, maar wel zo lang dat een regulier hotel vaak niet precies biedt waar bezoekers echt naar op zoek zijn. Het nieuwe Suite Novotel gaat daar verandering in brengen en biedt gasten die voor langere tijd onderweg zijn een tijdelijk ‘thuis’ ver van huis.

[bron: www.micetravel.nl]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.