Discover the finest spaces
Delen

De Toren Van in Utrecht wordt bruisende vergader- en ontmoetingsplek

De Toren Van is de watertoren op Rotsoord. Dit historische industriegebied ten zuiden van de binnenstad verandert in het creatieve hart van Utrecht. De watertoren staat midden in dit gebied aan de Vaartsche Rijn en is een industrieel icoon van 35 meter hoog waarin tien verdiepingen komen.

Unieke mogelijkheden
De monumentale toren biedt na verbouwing unieke mogelijkheden voor vergaderen, horeca en werken. Op de begane grond komt een foyer/café met zonnig terras aan het water waar gasten met een boot kunnen aanmeren. Bovenin de toren komt een brasserie/restaurant met een glazen dakpaviljoen op 35 meter hoogte met terras en fantastisch uitzicht over de stad. De zes lagen tussen het café en de brasserie variëren van circa 35 tot 85 vierkante meter.

De ruimtes die zich in de gemetselde romp en het stalen reservoir van de toren bevinden worden getransformeerd tot unieke vergader- en werkruimtes.

Variëteit
De variëteit en uniekheid van de industriële ruimtes maakt de toren geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, MT meetings, presentaties, strategie en coaching sessies en trainingen. Maar ook voor borrels en privé-diners is de toren erg geschikt. Meerdere verdiepingen kunnen als sub ruimtes worden ingezet. De brasserie omvat de twee bovenste verdiepingen en heeft een capaciteit van circa 90 personen. De zes verdiepingen eronder bieden een capaciteit van 10 tot 50 personen per verdieping, afhankelijk van de opstelling en het totaal aantal aanwezige personen. Elke verdieping heeft een eigen toegang en is per lift en trap bereikbaar.

Bijzondere plek
De toren biedt bijzondere ervaringen voor iedereen die op deze bijzondere plek wil vergaderen, ontmoeten, ontspannen, werken en proeven. De toren is behalve per boot ook goed per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Op circa drie minuten lopen komt trein/tramstation Vaartsche Rijn met een openbare parkeergarage voor ruim 200 auto’s.

Deze unieke toren exploiteren? 
Door zijn ligging en hoogte verbindt de toren water met lucht. Vermenging daarvan leidt tot een bruisende plek voor Utrecht. Om de toren in 2015 werkelijk te kunnen laten bruisen zoeken de initiatiefnemers huurders die de toren als vergader- en/of horecalocatie willen exploiteren.

De exacte invulling van de naam en inrichting van de toren laten we graag over aan degenen die zich in deze toren willen vestigen.

Een brochure met uitgebreide informatie en plattegronden is via de website van De Toren Van te downloaden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.