Discover the finest spaces
Delen

De Landgoederij breidt uit met Kasteel Cammingha

Sinds deze week is het naastgelegen Kasteel Cammingha onderdeel van het Bunnikse landgoed. Eigenaren Marco en Rob Peek zijn trots: “De Landgoederij en het kasteel zijn uniek in de regio en nu hebben we ook een prachtige trouwlocatie”.

De Landgoederij
Begin dit jaar is De Landgoederij (voorheen Hofstede De Beesde) overgenomen door BHG.  Na een intensieve verbouwing opende de evenementenlocatie in april haar deuren. Deze week werd de sleutel van het naastgelegen kasteel in ontvangst genomen en werd het kasteel bij de exploitatie betrokken. Het kasteel is een aanwinst voor BHG, “Wij kunnen nu zowel de zakelijke als de particuliere gast perfect bedienen in zowel De Landgoederij als het kasteel. Van vergadering tot bruiloft, alles is mogelijk” licht Marco Peek toe.

Trouwlocatie
Het kasteel  straalt romantiek en sfeer uit en wordt een officiële trouwlocatie. Naast het voltrekken van de plechtigheid kan er ook worden overnacht in de bruidssuite of een van de andere kamers. Het kasteel  heeft samen met De Landgoederij alles in huis voor een onvergetelijke trouwdag. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Dit, in combinatie met de mooie tuin en de ligging aan de rivier de Kromme Rijn maken het een heel bijzondere locatie in de regio Utrecht.

­­­Kasteel Cammingha
Kasteel Cammingha kent een lange geschiedenis. De oudste vermelding van het kasteel , dat voorheen De Beesde heette, dateert uit 1395. Het diende toen als versterking van een ander landgoed: de Niënhof in Bunnik. Door de jaren heen is het kasteel door verschillende eigenaren en bewoners uitgebreid tot het prachtige monument wat het nu is. De aankomende weken wordt het kasteel opnieuw ingericht zodat het 1 september haar deuren kan openen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.