Discover the finest spaces
Delen

De Hallen Studio’s is geopend

De oplevering van De Hallen Studio’s is nog maar net een feit, en nu al draait Amsterdams nieuwste en bijzondere evenementenlocatie op volle toeren. De ingrijpende renovatie van de voormalige tramremise in het hart van de stad is in augustus succesvol afgerond.

Project van ongekende omvang
De transformatie van het industriële pand naar een volledig uitgerust studiocomplex is een operatie geweest van ongekende omvang. “In de maand augustus hebben we dag en nacht gewerkt om de de laatste plooien in de renovatie glad te strijken,” aldus Marc Nelissen, initiator van De Hallen Studio’s. “Aan onze eerste opdrachtgevers hadden we beloofd dat zij vanaf 1 september op ons konden rekenen. En dat is ons gelukt.”

“Aan onze eerste opdrachtgevers hadden we beloofd dat zij vanaf 1 september op ons konden rekenen. En dat is ons gelukt.”

 

LOEY Awards
Een van deze eerste events was de lustrumuitreiking van de prestigieuze LOEY Awards, voor de beste online ondernemer van Nederland. Op deze extra bijzondere editie mocht winnaar Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl, in het bijzijn van 240 genodigden de prijs in ontvangst nemen.

Goed gevulde agenda
Met de opening van De Hallen Studio’s heeft de Nederlandse evenementenbranche er een locatie met allure bij. De authentieke industriële uitstraling is behouden, maar in de voormalige tramremise huizen zijn nu drie hypermoderne, multifunctionele studioruimtes te vinden.

“Vroeg in het najaar blijkt nu al de grote interesse om de jaarsovergang in bijzondere stijl te vieren,” verklaart algemeen directeur Albert Deltour. “Ook voor de kerstdagen hebben we nog maar enkele data beschikbaar. Wie interesse heeft in een bijzonder kerstdiner bij De Hallen Studio’s, raden we daarom aan er snel bij te zijn.”

“Met de opening van De Hallen Studio’s heeft de Nederlandse evenementenbranche er een locatie met allure bij.”

 

De Hallen Studio’s: een overzicht
De Hallen Studio’s beschikt over drie studio’s met een omvang van 90, 300 en 500 vierkante meter. De studio’s zijn onder andere voorzien van:
• Glazen dakpanelen
• Een ecologisch klimaatsysteem en luchtcirculatiesysteem
• Een overschilderbare vloer;
• Breakout ruimtes, standaard productieruimtes, kleedkamers en ontvangstruimte
• Een licht- en geluidssysteem en WiFi-netwerk
• Ruime parkeergarage: 185 plaatsen met ruimte voor 650 fietsen;
• Aanvullende voorzieningen in het omringende complex; hotel, restaurants, terrassen en een bioscoop met 9 zalen.

“Save the date” 3 oktober
Ook de voorbereiding van de officiële openingsceremonie op 3 oktober aanstaande zijn in volle gang. Albert Deltour: “Samen met onze partners en opdrachtgevers willen we op bijzondere wijze stilstaan bij de opening. Het kan daarom geen kwaad om 3 oktober alvast te reserveren. Wie dit graag met ons mee wil vieren, is bij deze van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen via aniek@dehallenstudios.nl”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.