Discover the finest spaces
Delen

Dakterras en binnentuin bij nieuwe evenementenlocatie Strijp-T in Eindhoven

Cateraar Hutten en eventorganisator 2CookEvents slaan de handen ineen met de nieuwe evenementenlocatie Strijp-T in Eindhoven. Beide bedrijven zitten in de voormalige Philipsfabriek, dat nu TQ heet, op bedrijventerrein Strijp-T en bieden samen de mogelijkheid voor events op onder andere het dakterras en de binnentuin van het pand. Winterbarbecues, kerstborrels, walking dinners of bedrijfsfeesten behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Met Strijp-T bieden beide bedrijven een compleet pakket van vergaderzalen, een restaurant, een event cube en een binnentuin en dakterras voor buitenevenementen. Horecamanager Erik Bastiaansen van Hutten: “Zo beschikken we over zeer bijzondere faciliteiten om echt onderscheidende zakelijke events te organiseren op een energievolle plek. Je kunt hier zakelijk gezien de hele dag terecht.”

Strijp-T

Een deel van de ruimten van nieuwe eventlocatie Strijp-T vind je in foodcafé T-Square in het TQ gebouw. Dit restaurant is sinds september geopend en wordt gerund door Hutten. Hier zijn twee vergaderzalen te huur voor twaalf en twintig personen. Ook zit hier ‘event cube’ The QBE: een wat grotere ruimte die geschikt is voor een privé diner of vergadering. Wanneer je deze ruimte huurt, krijg je ook een privéchef tot je beschikking. Verder is er de binnentuin waar je bijvoorbeeld een event met barbecue of foodtrucks kunt organiseren.

Een echte eyecatcher is het enorme dakterras op de zevende verdieping. Erik: “Het dakterras van Strijp-T is een van de vetste zakelijke locaties van dit moment. Hier kunnen we talloze zakelijke events organiseren. Hutten beschikt over een eigen afdeling Decorbouw & Styling waardoor we het event geheel op maat kunnen aankleden. Met houten huisjes, een buitenkeuken of zelfs een complete bedoeïenentent bijvoorbeeld.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.