Discover the finest spaces
Delen

Coming soon… Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel

Hyatt Place Amsterdam Airport opent nog deze maand haar deuren in Hoofddorp, in de nabijheid van luchthaven Schiphol. In lijn met de Hyatt Place merkbeleving biedt dit nieuwe hotel een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten voor zowel de particuliere als zakelijke gast.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over 330 ruime kamers, variërend in grootte van 25 tot 40 vierkante meter. Alle kamers bieden de nieuwste voorzieningen voor de moderne reiziger, waaronder een ´Plush Bed´, 42” HDTV, een gezellige hoek met comfortabele sofa, gratis WIFI toegang, een goed verlicht oversized bureau met ‘premium’ bureuastoel en een kluisje die groot genoeg is voor een laptop. Voor ontbijt, lunch en diner kan men terecht bij de ‘Gallery’, de 24/7 Markt voor self-service snacks en dranken en een bar. Voor de sportieve onderbrekingen, kan men 24 uur per dag terecht in het Stay Fit ® Fitness Centre, die uitgerust is met de nieuwste apparatuur. Daarnaast beschikt het hotel over gratis high speed draadloos internet en 367 vierkante meter aan vergaderruimte.

Bereikbaarheid
Hotel Hyatt Place Amsterdam Airport ligt in Hoofddorp, in de nabijheid van de luchthaven Schiphol en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A4 / A5, die aansluit Den Haag, Rotterdam en Amsterdam . Het ligt op slechts twaalf kilometer van Amsterdam RAI. Schiphol is vanaf het hotel direct bereikbaar met een shuttle service. Zowel via het nabijgelegen NS-station Hoofddorp of Schiphol, zijn er directe treinverbindingen naar Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Zuidas en Amsterdam RAI.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.