Discover the finest spaces
Delen

Claus Event Center breidt uit met nieuwe multifunctionele zaal The Patio

Claus Event Center heeft een nieuwe multifunctionele zaal The Patio. De ruime multifunctionele zaal, met eigen terras, bevindt zich op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve en heeft rondom hoge ramen. Het glas rondom geeft een speciaal buitengevoel, maar dan binnen. Deze hoge zaal van ruim 400 vierkante meter is half september klaar.De hoge dakramen zorgen voor veel daglicht dat belangrijk is voor vergaderingen en presentaties, maar ’s avonds geeft de sterrenhemel en het maanlicht een speciale sfeer van een buitenpatio, ideaal voor feestelijke evenementen.

De zaal krijgt een groene wand met planten die het patiogevoel nog meer benadrukt.

 

Multi-inzetbaar
The Patio is, mede door bijzondere licht- en projectietechnieken, een groot led LG televisiescherm en een eigen terras, multi inzetbaar voor vergaderingen, presentaties, diners en zakelijke evenementen. De capaciteit van de zaal in theater-opstelling is circa 300 personen. Voor een feest is de capaciteit circa 450 personen.

Investeringsprogramma
The Patio is onderdeel van een groot investeringsprogramma van Claus. Naast de nieuwe Patiozaal, is ook een begin gemaakt aan vernieuwingen in de bowling zoals een nieuwe masking (achterwand). In de komende twee jaar worden meer ruimtes vernieuwd. Deze metamorfose van Claus betreft een aantal nieuwe concepten zowel op leisure- als evenementengebied.  Door de nieuwe leisure concepten komen er meer en aantrekkelijke mogelijkheden voor een avond uit. De venementenfaciliteiten bij Claus zullen qua uitstraling en routing optimaal aansluiten op de wensen van de hedendaagse opdrachtgevers. Dit geldt voor feestelijke evenementen en met name ook op de wensen van de organisatoren van zakelijke bijeenkomsten in combinatie met het hotel.

Mentzhoeve
De Mentzhoeve is een monument en de eerste boerderij van de Haarlemmermeer. De originele buitenmuren van de boerderij uit 1858 blijven behouden. Door de centrale ligging in de het pand is de zaal goed te combineren met andere zalen van Claus Event Center.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.