Discover the finest spaces
Delen

CineMec bouwt twee nieuwe congreslocaties

CineMec timmert hard aan de weg in Nederland. De congreslocatie en bioscoop die nu nog alleen in Ede is te vinden, bouwt haar formule deze zomer verder uit. In Utrecht en Nijmegen verschijnen dit najaar nieuwe locaties van CineMec. CineMec maakt sinds september 2014 deel uit van Pathé Nederland.

Film én events

Bijzonder aan het concept van CineMec is dat het niet primair een bioscoop is en pas daarna congreslocatie. ‘s Avonds en in de weekenden draait het weliswaar om film, maar overdag om events. De locaties zijn speciaal ingericht om beide optimaal te faciliteren. Dankzij een grote verscheidenheid aan zalen, vergaderruimtes en foyers leent CineMec zich voor zowel grote als kleine bijeenkomsten.

Gemeenschappelijke deler bij de drie locaties is de ligging nabij de snelweg. De locatie in Ede ligt direct aan de A12, heeft negen moderne zalen met 120 tot 1030 stoelen. In de grootste zaal, het ExpoTheater, kan de vloer omhoog om zo een egale beurs- of feestvloer te creëren. De zaal beschikt bovendien over het grootste 3d-scherm van de Benelux.

 

 

[box title=”Utrecht” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″ ]

• Direct aan de snelweg A2 en vlakbij de A12
• Eigen parkeerterrein
• Naast Station Leidsche Rijn
• Moderne communicatie in en rond het gebouw
• Dakterras met sterrenkijkers en uitzicht over stad

[/box]

 

 

In Utrecht wordt een nieuwe locatie verwezenlijkt in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe winkelcentrum aan snelweg A2 en vlakbij de A12. CineMec Utrecht, ‘De Sterrenkijker’, wordt een modern gebouw met 7 zalen en sfeervolle foyers. De grootste zaal heeft 660 stoelen, op het dak komt een groot dakterras met uitzicht op de skyline van Utrecht.

 

 

[box title=”Nijmegen” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″ ]

• Bij snelweg A325 en A15
• Goed bereikbaar met OV (Station Lent)
• Parkeren voor de deur
• Veel mogelijkheden voor een beursvloer
• Duurzaam en aan recreatieplas gelegen

[/box]

 

 

De Nijmeegse locatie ten slotte komt bij snelweg A325 en A15 en krijgt 7 zalen in theateropstelling, 1 zaal met vrije vloer en diverse foyers. In de grootste zaal met ruim 750 stoelen kan de vloer omhoog, waardoor een extra beursvloer ontstaat. Het gebouw wordt duurzaam en klimaatneutraal.

 

 

Voordeel van een event bij CineMec is dat de laatste techniek op audiovisueel gebied gewoon aanwezig is. Voor zakelijke bijeenkomsten kun je zo een presentatie vertonen op een scherm van 20 meter breed, terwijl het geluid wordt afgespeeld in Dolby Atmos met 3d geluid. Daarnaast beschikken alle locaties over een eigen keuken en chef kok met een gevarieerd aanbod gebaseerd op regionale en duurzame ingrediënten.

In Utrecht opent de nieuwe locatie haar deuren in september, in Nijmegen gebeurt dat naar verwachting in november.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.