Discover the finest spaces
Delen

Brand New: Villa Rietvink Laren

This post is also available in: English (Engels)

De nieuwe evenementenlocatie Villa Rietvink is gevestigd in een monumentale villa op een wel erg opvallende plek: áán de oprit van de A1 bij Laren. Het gebouw zou eerst gesloopt worden, maar een burgerinitiatief voorkwam dit. Sindsdien is de locatie in zijn geheel vernieuwd en omgetoverd tot een luxe locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Villa Rietvink is van binnen en buiten voorzien van nieuw schilderwerk, met aan de binnenkant frisse kleuren, zoals ‘koningsblauw’ en ‘bookroom red’. De bijzondere detaillering van het voormalige woonhuis uit 1926 komt terug in het vernieuwde interieur. Zo beschikken diverse salons over prachtige originele paneeldeuren en ligt in de voormalige woonkamer de oorspronkelijke genagelde parketvloer. Daarnaast kreeg de villa een nieuwe rieten kap, nieuwe installaties en een compleet aangelegde tuin. “De renovatie aan de villa is uitgevoerd met behoud van de identiteit, waardoor authentieke details nu beter tot zijn recht komen,” vertelt Timo Kruft, eigenaar van de nieuwe locatie. “De riante villa is hiermee geschikt gemaakt voor bijeenkomsten als congressen, seminars, vergaderingen, symposia en conferenties.”

Luxueuze salons

Villa Rietvink beschikt over twee grote ruimtes, die plaats bieden aan groepen tot 150 personen. Deze ruimtes lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Netwerken en borrelen kan in de naastgelegen ontvangst- en buffetkamer. De evenementenlocatie heeft daarnaast maar liefst 15 luxueuze salons en kamers, voorzien van faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen of workshops. Elke ruimte heeft zijn eigen kenmerken en sfeer. Timo vertelt: “We bieden rust en ruimte in een stijlvolle en inspirerende omgeving en helpen bedrijven via onze luxe faciliteiten hun bijeenkomsten naar een hoger niveau te tillen.”

This post is also available in: English (Engels)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.