Discover the finest spaces
Delen

Brand new: spectaculaire verlichting in LAC studios Eindhoven

Spectaculaire verlichting, 360 graden projecties, unieke flexibele zalen: Eindhoven is een nieuwe verrassende eventlocatie rijker. Event Creation opende deze maand haar eerste vaste evenementenlocatie LAC studios in het voormalige Light Application Centre (LAC) op het oude Philips terrein.

Verlichtingstechniek

Het LAC was de showroom en demonstratieruimte van Philips Lighting. In de ruimtes liet Philips de nieuwste ontwikkeling op het gebied van verlichtingstechniek zien. De ruimtes werden omgebouwd tot realistische leef- woon en werkomgevingen, om daar de mogelijkheden van verlichting te tonen. Ook in de nieuwe functie staat de verlichting centraal.

In LAC studios zijn drie verschillende ruimtes beschikbaar: Inner circle, The Factory en Hotel du Lac. Iedere ruimte heeft een compleet eigen uitstraling. Alles kan op maat gemaakt worden: inrichting, catering, personeel en styling. De ruimtes van LAC Studios zijn geschikt voor minimaal 25 personen tot maximaal 1.000 personen.

“Het plafond is voorzien van een sterrenhemel en rondom op de muur kan 360 graden projectie worden gedraaid.”

Inner circle

Inner circle is een ronde ruimte, met een buitenaardse uitstraling. Het plafond is voorzien van een sterrenhemel en rondom op de muur is een projectiescherm. Op dit 360 graden scherm kan een projectie worden gedraaid, wat het een spectaculaire ervaring maakt om in het midden van de zaal te staan en rond te kijken.

Industrial Garden

In de volgende ruimte is een grote productiehal nagebouwd: de Industrial Garden. In deze twee verdiepingen hoge zaal testte Philips fabrieksverlichting. De hal heeft een industrieel karakter en kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo is er een stelling die decoratief gebruikt kan worden.

Hotel du Lac

In de derde ruimte testte Philips de verlichting voor horecagelegenheden. Ook hier werd de werkelijkheid nagebootst: de ruimte heeft alle faciliteiten van een hotel. De inrichting is strak en modern, maar kan verder net als de andere ruimtes naar wens worden aangepast.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.