Discover the finest spaces
Delen

Brand New: Event Centre Vinkeveen

De opening van Event Centre Vinkeveen? Dan weet je dat je spektakel kunt verwachten. Het Event Centre is een gloednieuwe evenementenlocatie aan de Vinkeveense Plassen, onderdeel van het dit voorjaar geopende Apollo Hotel Vinkeveen – Amsterdam. Met de catering, die verzorgd wordt door de keuken van The Harbour Club, zit het natuurlijk ook helemaal goed. Heerlijke sushi gerechten, prachtig bereid vlees, en schitterend opgemaakt in die bekende Harbour Club stijl.

Event Centre Vinkeveen is een ‘nieuwetijds’ evenementenlocatie, in de woorden van Apollo Hotels. De locatie bestaat uit een grote flexibele ruimte op de begane grond van 400 vierkante meter, met een 10 meter hoog atrium. Deze ruimte grenst aan een heerlijk terras en een privé-haventje met dertig ligplaatsen, direct aan de Vinkeveense Plassen. Op de eerste etage bevinden zich tien subzalen van 25 tot 50 vierkante meter, elk met een grote ramen en een geweldig uitzicht over het water. Het pand staat naast het hotel en beschikt daardoor over een eigen entree.

Event Centre Vinkeveen

De hoogte van het atrium wordt tijdens de openingsact van de locatie meteen visueel gemaakt, met een optreden van een trapeze-artieste. Gewikkeld in een rood doek voert zij haar gracieuze toeren uit, hoog boven de hoofden van de gasten. De boodschap is duidelijk: de ruimte leent zich perfect voor spectaculaire presentaties. Area Manager Alexander Kluit tijdens de opening: “Het pand en de inrichting is op zo’n hoog niveau afgebouwd. Bij Event Centre Vinkeveen kom je voor een receptie, super mooi feest of professionele bedrijfspresentatie. You name it!

Het Event Centre ligt op het terrein van Apollo Hotel Vinkeveen – Amsterdam, direct langs de A2. Het hotel heeft 86 luxe kamers, koffiebar Vink en een Harbour Club voor lunch en diner. Voor de bouw van het hotel werd een oud hotelpand afgebroken en dit gloednieuwe project neergezet. Bas Tolmeijer, directeur bij Apollo Hotels is meer dan enthousiast tijdens de opening van de locatie: “Een jaar geleden stond er niets op deze plek. Sterker nog, wie hier enkele jaren geleden langs reed, kon niet inbeelden dat de oude gebouwen plaats zouden maken voor een reeks eigentijdse concepten met een moderne maar bovenal rustige uitstraling.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.