Discover the finest spaces
Delen

Brand new: De Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen in Barneveld zijn officieel geopend. Op vrijdag 9 december opende Timo Kruft de locatie met een waanzinnige openingsshow, waarin meteen duidelijk werd welke spectaculaire mogelijkheden deze gloednieuwe evenementenlocatie biedt. 

Audiovisuele middelen

De Expohal werd met behulp van reusachtige projecties op een 50 meter wide screen op de 14 meter hoge wanden omgetoverd in het thema ´elevate your event´. De honderden bezoekers kregen het gevoel dat ze in een enorme lift stapten, waarmee ze naar verschillende verdiepingen met ieder een andere spreker afreisden. Diverse opdrachtgevers en persoonlijkheden uit de evenementenbranche kwamen aan het woord om De Midden Nederland Hallen te feliciteren met de opening. Hierop volgde een live optreden van acrobaten, dansers en muzikanten, dat versterkt werd met alle audiovisuele middelen om een overdonderend spektakelstuk op te voeren. De haarscherpe bewegende beelden rondom en overweldigende geluidseffecten maakten veel reacties los in het publiek.

Midden Nederland Hallen

Na afloop kregen de gasten een rondleiding door de Midden Nederland Hallen, dat bestaat uit een auditorium met 2500 zitplaatsen, een 14 meter hoge expohal, een sfeervol grand café, een ruime foyer en twintig subruimtes. Het totale complex heeft een vloeroppervlakte van 10.000 m2, telt 1350 gratis parkeerplaatsen en biedt ruimte aan evenementen tot 5.000 personen.

Midden Nederland Hallen

Energiezuinig

De Midden Nederland Hallen zijn voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek, waardoor de locatie gebruiksklaar is en de mooiste techniek op gebied van licht en geluid voor iedereen toegankelijk is. Behalve de Expohal is er het grote Auditorium, een sfeervol Grand Café, een ruime foyer, een klein auditorium en nog twintig subruimtes. Dankzij de 500 zonnepanelen die op korte termijn op het dak worden geplaatst is de Midden Nederland Hallen bovendien de eerste energiezuinige evenementenhal van Nederland.

Food beleving

Een borrel waarbij gasten diverse foodbelevingen ondergingen, vormde de afsluiting van de grand opening. “We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad”, vertelt initiatiefnemer Timo Kruft. “We zijn trots op dit complex en kijken er naar uit om de komende jaren tal van mooie evenementen neer te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat de Midden Nederland Hallen binnen korte tijd tot de toplocaties van Nederland behoort.”

Midden Nederland Hallen

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.