Discover the finest spaces
Delen

Bloom Room Amsterdam is nieuwe meeting locatie in huiselijke sfeer

Vergaderen in huiselijke sfeer is razend populair. De nieuwe vergaderlocatie Bloom Room in Amsterdam speelt daarop in met een echte Amsterdamse huiskamer. Doordat licht en rust de boventoon voeren ga je hier aan het eind van de dag weg vol ideeën en inspiratie. 

Bloom Room ligt op een mooie plek in Amsterdam Oud-West, net buiten de singel. Eigenaren Nadie en Sjoerd wonen in het appartement boven de locatie, en toen deze vrij kwam was er snel een concept. Beiden zien dat er behoefte is aan een verhuurlocatie waar groepen in alle rust en binnen een huiselijke omgeving tot nieuwe ideeën en concepten kunnen komen.

Brainstormen

In mei was de verbouwing klaar en openden de twee hun nieuwe verhuurlocatie. De Bloom Room is ingericht als een echte Amsterdamse woning, bestaande uit een lounge en een vergadergedeelte. Als huurder heb je verder de beschikking over een eigen keukentje, waar je zelf drinken kan pakken. Bloom Room werkt bovendien samen met professionele cateraars die gezonde en biologische gerechten samenstellen, die op het gewenste tijdstip worden langs gebracht.

De inrichting van Bloom Room is ontwikkeld om creativiteit en positiviteit te stimuleren. De hoge ramen zorgen voor een overvloed aan daglicht, dat bijdraagt aan het open, vertrouwde en ruime karakter van de locatie. Verder zijn er altijd planten en bloemen in huis, want die zorgen voor rust. Ook liggen er stapels mooie boeken om doorheen te bladeren. Een grote lege muur biedt de mogelijkheid om daarop flink te brainstormen. De bedoeling is dat bezoekers geprikkeld worden en er mooie ideeën ontstaan – of om in het thema Bloom Room te blijven: bloeien.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.